Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

GREENHOUSE - En hyllning till naturens kraft och mångfald

Tapeterna som ingår i Greenhouse har alla ett botaniskt tema. Naturen och blommorna står i fokus men uttrycket är väldigt olika. Bland tapeterna hittar vi grafiska färgbomber, handmålade blomsteralfabet och franska blommor som räddats ur glömskan efter hundra år i ett dammigt arkiv.

Se ALLA TAPETERNA häR ->

Fototapet Greenhouse

ABC FOR THE SPELLING BEE

Omsorgsfullt tecknade bokstäver i bläck och akvarell från A till Z. Naturen fick själv vara med och bestämma urvalet av växter till detta blomstrande alfabet då växternas naturliga form inspirerade formgivaren.


Tips! Sätt den som den är eller använd våra designtjänster för att skriva något personligt.

Visa Tapet
Pressbilder

BELLEWOOD

Det är något obeskrivligt vackert med ett klassiskt toilemönster som bygger på millimetersmå handritade streck som i sin helhet tecknar upp romantiska scener oftast bestående av kärlekspar språkandes i skogsbrynet.

Vi ville skapa en modern toile men behålla det traditionella hantverket. Denna inbjudande och lite mystiska skog bygger på flertalet klassiska toileer där vi endast valt ut träden ur de romantiska scenerna. Vill man ändå fylla skogen med ett kärleksbudskap kan man alltid anlita vår designer för att rista in sin kärastes namn i någon av trädstammarna.

Visa Tapet
Pressbilder

FLOWER DOT

Ibland kan beslutsångest öppna upp för nya möjligheter. Vi gillar både enkelheten i ett grafiskt mönster och glädjen i ett blommigt mönster men avskyr att begränsa oss och behöva välja det ena före det andra. I tapeten Flower Dot har vi gömt hjärtat i de färgstarka blommorna bakom en enkel cirkel för att skapa ett minst sagt överraskande mönster. Och visst frestas man att själv vilja fylla igen hålen? Och ja, varför inte ta hjälp av vår designstudio och göra tapeten mer personlig genom att fylla igen tomrummen med egna foton.
Visa Tapet
Pressbilder

FLOWERBED

Alla sorters blommor samsas i denna färgsprakande blomrabatt. Det finns inga gränser i urvalet av denna kreativa blandning med allt från bokmärkesrosor till målade fantasiblommor och fotografiskt verkliga. Inte så konstigt kanske när formgivaren kommer från tulpanens huvudstad, självaste Amsterdam. Säkert är i vart fall är att detta mönster inte är något för en blyg viol.
Visa Tapet
Pressbilder

WALL GARDEN

Till detta både romantiska och tuffa mönster har vi kombinerat vintagemönster gjorda för hand med vackert slitna träplankor. Blommorna kommer från flera olika mönster som vi räddat ur glömskan från nedlagda franska tapetfabriker. Mönstren hade sin storhetstid för över hundra år sedan och har sedan dess legat bortglömda i dammiga arkiv. Nu har de fått ett nytt hem och ett nytt utseende i vår kollektion Greenhouse.
Visa Tapet
Pressbilder

WELCOME TO THE JUNGLE

Monsteran har blivit något av en trendplanta. En planta med ett exotiskt ursprung från Sydamerikas tropiska djungel. Denna gröna, sköna växt har en diskutabel personlighet då den i vilt tillstånd väljer att klättra på närliggande träd för att komma upp till solljuset och blir upp till 10 meter hög. Tapetversionen har fått ett mer grafiskt uttryck än originalet och väljer att klättra på väggar istället för på träd.
Visa Tapet
Pressbilder

WINDING SPRING

När våren kommer förändras allt. Det som brukade vara grått är nu grönt och blomknopppar tittar fram. Under en sådan dag, när körsbärsträden börjar slå ut, fick vår designer inspirationen till Winding Spring. På väg till studio passerar hon en trädgårdsspalje där växterna redan börjat klättra. Den bildade ett vackert mönster som fick bli grunden till en ny tapetdesign.
Visa Tapet
Pressbilder

 

Se ALLA TAPETERNA häR ->

 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge