Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Ta den skandinaviska skogen till ditt hem.
"When I'm driving the highway by myself is when I write best." - Willie Nelson
Skymning och storstadsromantik över Brooklyn Bridge.

BILDTAPET

Låt dina väggar spegla din personlighet med en bildtapet
En bild säger mer än tusen ord och visst är det så att en bild kan ge dig ett nytt perspektiv, ge dig energi en trött morgon eller skänka lugn i en stressad vardag. Med rätt bilder i din inredning kan du få dina väggar att spegla din personlighet. Bor du på landet men är en storstadsmänniska i hjärtat, kan en storslagen bild från en av världens storstäder pryda din köksvägg. Bor du i en storstad, men längtar till lugnet på landet kan du välja en stillsam skog till vardagsrumsväggen. En bildtapet är en inredningsdetalj som kan lyfta fram vem du är och vad du tycker är viktigt i livet.

Bildtapet


 

En bildtapet bjuder in världen i ditt hem

Ät frukost med utsikt över en myllrande storstad som aldrig tystnar, somna intill en lugnande skog där vinden vaggar trädtopparna, mys i soffan vid sidan om ett böljande sädesfält eller bjud vännerna på middag vid en sandstrand där vågorna rullar in. Med en bildtapet kan världen komma till dig och du får samtidigt en billig biljett ut i världen.

Rebel Walls har ett stort utbud av designtapeter med motiv och färger som passar just dig och din personlighet och som bjuder in just den del av världen som du ofta längtar till. En Bildtapet låter dig resa i tid och rum och lyfter din inredning till oanade höjder. Den ger dig helt enkelt ett nytt perspektiv på livet. Den kan skapa lugn i en stressad vardag, ge lite liv i en annars lugn inredning eller bidra till en lyxig atmosfär i en enkel lägenhet. Vi har en bildtapet för alla personligheter och stilar! Våra tapeter håller dessutom högsta kvalitet, vilket du kan läsa mer om i vår produktinformation.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge