Fototapet Rebel Walls

Besökta tapeterBesökta tapeter


[

PROJEKT FRISKIS&SVETTIS

25 april 2013
Just nu är jag inblandad i ett mycket spännande projekt. Det är Friskis&Svettis i Borås som bygger ut sina lokaler med härliga och luftiga rum som med tiden skall fyllas med redskap, människor, musik och svett. Eftersom jag själv är designer till yrket och ledare i Indoor Walking på F&S på fritiden ville jag naturligtvis vara med på ett hörn.

För några veckor sedan träffades vi och tittade tillsammans på de nya lokalerna, vilka väggar som skulle passa för tapet och hur de skulle kunna se ut. IW-salens uppehållsrum skall ha väggfasta soffor med en tapet ovanför och rummet skall kännas lugnt och skönt och därför valde vi Garden of Dreams att utgå ifrån. Den stora multihallen är verkligen superfräck med högt i tak, stora fönster och industrilampor och där ville vi ha en rå och cool känsla. Steel Plates är den tapet som fick stå för inspirationen till den hallen. I en anslutande sal till multihallen skall TRX-band sättas i taket. Det rummet har en lång rundad vägg och här känner man direkt att man vill ha en känsla av fart och därför valde vi Speed of Light.

Det är nu mitt roliga arbete börjar eftersom de väggar som skall tapetseras inte har samma mått och förhållande som de tapeter som valts ut och därför måste skräddarsys/anpassas. Arbetet har tagit ungefär en vecka och idag har jag färdigställt projektet med att göra en långsmal Garden of Dreams, en Speed of Light som inte har gula fartlinjer utan mer orange och en Steel Plates i ny tappning med stora ruffa plattor och texter som passar F&S och det rum den skall sitta i. Jag känner mig själv mycket nöjd med resultatet och väntar nu med stor spänning på vad F&S tycker om tapeterna.

Om några veckor kommer vi att visa hur slutresultatet blev...fortsättning följer...

/Johanna
Projekt Friskis&Svettis
Uppehållsrum till Indoor Walking.
Projekt Friskis&Svettis
Den stora multihallen med industrikänsla.
Fototapet Steel
En smygtitt på Steel till den stora väggen i multihallen. Mer av den får ni se senare.
Projekt Friskis&Svettis
Salen för TRX-band med den rundade väggen.
Läs mer om Friskis&Svettis om- och utbyggnad eller hur och vad och var du kan börja träna för att orka bli gammal.
Få de senaste blogginläggen via Facebook 
 
Rebel Walls Logo Badge
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00

Box 1201, 501 12 Borås
Org.nr: 556459-4561