Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET - BLOMMIGA TAPETER

Blommiga tapeter – harmoniserande följeslagare


Om det är någonting som får människosjälen att mjukna så är det väl en blommas sirliga skönhet. Detaljrikedomen i kron- och bladverk och de funktioner på dessa blommiga tapeter fyller en imponerande och oöverskådlig mångfald. Skönheten verkar inte ha några gränser när det gäller blommiga växter och det är det vårt stora utbud reflekterar.

Blommiga tapeter är ett lyft för ditt hem. Placera en färgsprakande, storblommig tapet direkt bredvid husdörren i hallen så välkomnar den dig varje gång du kommer hem. En skirt tecknad blommig tapet i sovrummet ger lugn och harmoni, och blommiga tapeter i ett gammaldags rosmönster på mörk botten vid din läsefåtölj skapar atmosfär för långa resor i litteraturens värld.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Blommiga tapeter – klassiker i oändlig variation


På våren sticker blommor upp sina unga stjälkar över markytan och under sommarens lopp växer de sig större och högre, och ännu högre, ända tills de kollapsar när hösten gör sitt intåg. Blommornas strävan efter sol, värme och näring ligger oss nära, det är våra primära behov vi täcker när vi tar hand om dem där hemma och i brädgården. Blommiga tapeter är sannerligen ingenting nytt. Blommiga tapeter har funnits från tapetens första dag, för det har alltid varit så, att vi älskat blommiga tapter, och det vi älskar vill vi föreviga i form av bilder. Vårt sortiment av blommiga tapeter är stort och varierat, designen har en bandbredd från färgsprakande över pastelltoner till grafiskt tvåfärgat i små- och stormönstrad form.

Skulle en av våra blommiga tapeter inte passa dig till färgen så drar du nytta av våra designtjänster. Här anpassar vi en av de befintliga tapeterna efter din alldeles egna smak. Om du vill låta dig inspireras och läsa mer om oss ska du titta in på the rebel blog. Där får du veta mer om våra tankar och impulser rörande design.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge