BESTÄLLNINGSINFO

 
Tapeterna beställs direkt i datorn. Du kan själv hitta den tapet du vill ha och sedan hjälper en butikspersonal dig att lägga ordern. Efter 1-3 dagar levereras tapeten till butiken där du hämtar tapeten och betalar. Butikspersonalen kan också hjälpa till med lim och tapetverktyg.
Om du beställer på hemsidan tillverkar Rebel Walls tapeten redan nästa dag. Den skickas omgående med Posten och anländer till butiken inom 1-3 dagar.
All betalning sker i butiken när du hämtar tapeten. Fråga gärna butikspersonalen om tillgängliga betalsätt.
Vi räknar inte antal i rullar utan hos oss beställer du så många kvadratmeter som du behöver till din vägg. Mät höjden och bredden på den vägg du vill tapetsera och ange måtten i cm när du valt en tapet. Beskärningsverktyget visar du hur din tapet kommer se ut.
Om du har ett foto i datorn kan du ladda upp bilden och förhandsgranska tapeten direkt på hemsidan. Har du ett vanligt fotografi eller bild kan du be butikspersonalen hjälpa dig.
Vi kan skapa en specialgjord tapet precis som du vill ha den. Har du ett mönster eller tapetidé så kan du be butikspersonalen hjälpa dig.