Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Visa alla designers

FRANCISKA MUNCK-JOHANSEN

Naturen är min största inspirationskälla. Jag gillar den magnifika och orörda - stora slätter och djupa dalar. Jag vill förmedla en stämning av något som är verkligt och något större än oss själva.


 

Winter Silence

Ett foto från det norska Norefjellet. Vid fototillfället var det helt tyst, så tyst att man kunde höra hur kallt det var. Rimfrost täcker varje yta med sina små perfekta kristaller och klär träden i vita mjuka vinterdräkter.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Thunder Falls

Det var duggregn i luften och dimman låg tät mellan de isländska bergen. När jag närmade mig det stora vattenfallet steget ljudet av dånande vatten och jag kunde inte låta bli att känna mig ödmjuk och överväldigad vid åsynen av detta magnifika naturfenomen.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Silent lake

Det var en mycket speciell höstdag på Island. Det var kallt, klart och tyst. Den stora sjön låg uppslagen och vacker, som en spegel i landskapet. Nu som i flera tusen år. 

345 kr / m2

Beställ Mer information

Black Mountains

Man blir liten när man står vid foten av detta magnifika berg. Det isländska lavalandskapet är vackert med sina gripande subtila men ljusa färger i alla nyanser av grönt, svart och blå.

345 kr / m2

Beställ Mer information

 
Visa alla designers
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge