Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Visa alla designers

FRANS VERSCHUREN

Jag föddes i den södra delen av Holland där hjärtat av textilindustrin finns. Jag har studerat modedesign vid Konstakademien i Maastricht och mitt första arbete var på ett modeföretag i Milano. Mina mönster är ofta stora tryck för inredning som jag gör för hand. Starten är materialet, färg och bläck på handgjort papper och jag använder stora japanska borstar som ger en unik effekt. Sättet färger blandas och kontrasterar skapar ofta fylliga och skiktade mönster. Mina motiv är mestadels abstrakta eller enkla blommor och blad. liknar en sorts handstil. Ytterligare inspiration kommer från kalligrafi, "action painting" och hantverk som keramik. Nyligen började jag även använda de bilder jag tar på mina resor över hela världen som utgångspunkt för ny design.


 

Tigermarble

Ibland hjälper slumpen till i designarbetet. Denna design var ursprungligen ett ark av rispapper som jag försökte måla en jämn färg över för att den skulle användas som en bakgrund. När papperet torkat upp uppstod en slags tigerränder. Vad som först verkade som ett misstag fick tillslut en fantastisk effekt som jag sedan förvandlade till en speglad struktur, halvvägs mellan tiger och damast.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Sam F

Jag har alltid varit inspirerad av "action painting" och jag tycker särskilt om effekten av färgstarkt bläck som tonar ut. I den här målningen har jag försökt att behålla den dynamiska effekten i den processen.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Paint Flowers

Jag fascineras av asiatisk kalligrafi. Den stora japanska penseln och bläcket ger ett så direkt och rikt uttryck. Du behöver inte göra många penseldrag för att uppnå en hel del. Här formas blomman genom blekta linjer på rispapper som sedan är övermålade med mörkblå bläck.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Colorbomb

Denna design gjordes genom att sätta flera lager av akrylfärg på en bakgrund av rosa bläck. Den torkade färgen har sedan fått en extra touch av vax i de kontrasterande nyanserna för att uppnå en vibrerande design av sprucken färg.

345 kr / m2

Beställ Mer information

 
Visa alla designers
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge