Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Visa alla designers

GUSTAVO ORENSZTAJN

Jag älskar att fotografera, det är en passion och en nödvändighet. Även om fotograferingen är mitt val är jag är väldigt mycket inspirerad av filmer. Film fascinerar mig och det är min största inspirationskälla när det gäller min fotografering. Kameran är alltid med mig och jag fotar vad jag tycker är intressant var jag än är; Jag kan ta fram den unika skönheten i det vardagliga. Jag gillar att arbeta både i svart/vitt och i starka och skarpa färger. Det är då jag kan få de magiska och mystiska motiven omkring mig.


 

Shaken City

När man går i en stad kan vara roligtmed välkändaplatser och sedan försöka att visa dem på ett annat sätt. Detta är en del av Belgrad.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Roof

Ibland kan platser som ett köpcentrum ger dig en fin bild, men du måste titta runt för att se några linjer eller mönster som kan vara intressanta. Jag skapar ett mönster från två bilder för att försöka fånga den känsla jag vill ha.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Structure

Ett kreativt sätt att visa en bild – många små bitar har lagts tillsammans för att skapa ett symmetrisk mönster. Detta fotografiet är ursprungligen taget i Göteborg, Sverige.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Little Flowers

Jag försökte fylla ramen av våren! En svartvit bild visar den vackra texturen av små blommor.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Natural Roof

Om man vandrar i den magnifika Pålsjö Skog i Helsingborg fångas man av de höga träden. Det var sommar och allt var grönt. Om du tittar upp kommer du att se att bladen av dessa enorma träd skapar ett slags tak och du kan nästan känna det gröna i detta svartvita fotografi.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Stairs

En skolgård, sol och linjer kan göra en bild intressant som denna.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Curves

Passerar du genom den södra delen av Helsingborg som heter Råå, kommer du att hitta en skola nästan på stranden. Allt är gjort i trä och det är en cool byggnad där barnen kan leka. Det här är min syn på det - jag spelar med linjerna i skolan som barn som spelar i varven.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Shaken City II

När man går i en stad kan vara roligt med välkända platser och sedan försöka att visa dem på ett annat sätt. Detta är en del av Belgrads centrum sett from Kalamegdan.

345 kr / m2

Beställ Mer information

 
Visa alla designers
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge