Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Visa alla designers

LINDA VÄNNSTRÖM

Jag arbetar som designer inom visuell form och är specialiserad inom mönster och print. Min arbetsprocess drivs framåt genom intuition och ett utforskande och jag inspireras av att förmedla berättelser eller att ge tankeställare genom mina mönster. Jag är uppväxt i inlandet i södra Lappland men lever nu sedan några år i goa Göteborg. Kontrasten mellan skogarna i norr och staden på västkusten ger tillvaron en skön variation som passar mig perfekt samt tjänar som en ständig källa av inspiration. Mina laster eller passioner är kaffe, secondhand, Pinterest och Project Runway.


 

Skogsmark

I de vidsträckta skogsmarkerna i norr, finns en vidunderlig källa av kultur, natur, människor och berättelser. Här möts nordiskt trä och fantasins folklore

345 kr / m2

Beställ Mer information

Oops!

Olyckan är framme och det röda vinet spills ut på väggen. Grattis! Ditt rum har precis blivit ännu mer speciellt och bär nu spår av ditt liv. Den osminkade sanningen utan censurering. Ett mönster för en tillvaro som inte förstörs av en vardagens fläck utan berikas av den.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Grundträsket

På botten av en sjö, djupt in i de gröna skogarna av södra Lappland, vilar en gammal släkthistorias hemlighet. En helig sten sänktes ned för sju generationer sedan och genom botgörelse bryts nu dess kraft.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Björnkram

Ibland behöver man en björnkram, en varm och rejäl omfamning som varar länge, ger tröst och uppmuntran. Oavsett om du råkar vara en människa eller ett rum.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Gruvmalm

Vila dina sinnen mot en ren och levande bergvägg. En målad och pixlad flört med sten, mineral och malm i norr.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Befoul

Stänk av bläck speglar kärnan av ditt sinne och förvandlar en abstrakt fläck till något som du kan relatera till. Frågan är, vad? Ditt sinne bestämmer vad fläcken avslöjar om dig själv.

345 kr / m2

Beställ Mer information

 
Visa alla designers
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge