Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Visa alla designers

LINN WARME

Det börjar alltid med teckning, med pappret och pennan. Med små streck som fyller en yta, linjer som bildar en form. Träd som växer fram och djur som får liv. I min fantasi växer naturen vilt, med händerna försöker jag illustrera känslan som finns i mitt huvud, känslan och lugnet som skogen ger, det fridfulla och vackra. Men också glädjen i den färgsprakande världen som finns utanför våra hus. Jag älskar leken i att skapa, att kunna göra vad som helst, leka med proportioner och innehåll. Skapa små detaljer som man kan upptäcka och utforska i oändlighet.


 

In the Forest lives...

Låt träden växa uppför dina väggar och naturen komma in med stockar och stenar, låt dem breda ut sitt lugna landskap så att du i skogen kan bo.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Animal Symmetry

Jag har använt symmetrin för att skapa mönstrets komposition. Symmetrin finns i naturen i både stort som smått, i allt från växterna till de vilda djuren från skogarna i norr.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Brother Dear

Broder hjort är en kär vän på din vägg. Med sin lugna närvaro är han alltid ett sällskap som lyssnar när han behövs.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Three Dears

En rolig illustration av tre hjortar med olika mönster, att de står på varandra är inspirerat av Bröderna Grimms saga "Stadsmusikanterna från Bremen".

345 kr / m2

Beställ Mer information

Surface Dots

Det här mönstret är skapat utifrån ett teckningsprojekt där jag ville skapa olika ytor och mönster med så små medel som möjligt. Det blev ett kreativt detektivarbete att komma på så många sätt som möjligt att täcka papprets vita yta med bara en svart tuschpenna.

345 kr / m2

Beställ Mer information

 
Visa alla designers
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge