Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Visa alla designers

MARJOLIJN FOSSEN

Jag föddes i Zeeland, en provins i sydvästra Nederländerna. På åttiotalet flyttade jag till Amsterdam för att studera modedesign vid Gerrit Rietveld Academy. Idéerna för mitt arbete kommer från olika källor. Naturen är naturligtvis en viktig källa med sina oregelbundna mönster och strukturer, men också arkitektur och geometri. Jag älskar att kombinera de två och att leka med kontraster som regelbunden och oregelbundenhet, insida och utsida, ljus och mörker. När ett mönster är som bäst döljer det en hemlighet som är omärkbar vid första anblicken, men arbetet måste alltid se enkelt ut vid första anblicken. Mina mönster används världen över för olika produkter såsom tyger, tapeter, mattor och andra textilier och produkter för inredning och mode.


 

X-Ray Diamonds

Rutor, diamantformer och små rektanglar är i grund och botten vad detta mönster består av. Men på grund av de mjuka linjerna och övertoningar i färgerna blir det så mycket mer. Ibland är de mörka linjerna i diamanterna dominanta och ibland rutorna. Sedd i en 45 graders vinkel tar mönstret en annan form. Det ser också lite ut som en röntgenbild. Jag gillar när man med få ingredienser kan åstadkomma mycket.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Tangram Puzzle

Jag såg en bild av de välkända "Tangram"-pusslet. Det förde mig till tanken att ta en enkel form och kombinera det med en stor, komplex, elegant form bara genom att ta den lilla formen multiplicera, omfördela, spegla, vända upp och ned och lägga till färg.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Rusty X-Ray

Rutan är en av mina favoritfigurer. Men för att göra ett intressant mönster av en ruta behöver man något extra. Detta mönster skapades först på silke. Den oregelbundna färg och form som skapades under färgningen tillför djup och intresse för denna enkla form och rytm. Plötsligt ser du att det finns flera paralleller. Dessa är de överraskningar som jag söker i mitt arbete.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Hyper Graphic

Denna hypergrafiska design kommer från ett väldigt enkelt mönster som jag en gång gjorde för strumpor. Att leka med det, ändra en eller två färger, storlek, riktning plus en del andra saker och voilá, där är det: en bländande färgspel, raka linjer och diagonaler, enkla och komplexa. Precis som jag gillar det.

345 kr / m2

Beställ Mer information

 
Visa alla designers
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge