Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Visa alla designers

MATTIAS BACKSTRÖM

Med mina fotografier vill jag få betraktaren att se omgivningen med nya ögon. Det som vid en första anblick tycks vara tråkigt och grått kan genom ett kameraobjektiv bli till moderna konstverk. Om man för en stund lyfter blicken från mobilen på väg hem från jobbet kan man se att det faktiskt pågår ett sorts tyst samtal bland linjer, mönster och ytor som pockar på vår uppmärksamhet. Jag gör oftare ett utsnitt än avbildar ett objekt rakt upp och ner. Att göra något bekant främmande är en grundtanke, det är mer intressant att låta var och en tolka fritt och läsa in egna betydelser i fotografierna.


 

What dreams are made of

Det är inte ofta jag råkar hitta skyskrapor som ser så här pass genomskinliga ut. Tänk om dessa moln inte hade spelat med när jag gick förbi byggnaden på min lilla promenad. Kanske de alltid samarbetar med fotografer. Jag vet inte. Jag är bara glad över att jag hade batterierna laddade inför min drömlika dag i The Big Apple.

345 kr / m2

Beställ Mer information

No sleep till Brooklyn

Den kända låten "No sleep till Brooklyn" av The Beastie Boys har inte så mycket att göra med Brooklyn i sig.
Jag sjöng ändå den sången tyst för mig själv när jag tog det här fotot av ett berömt landmärke som vanligen inte avbildas från den här vackra sidan utan rakt framifrån när man vandrar över till den motsatta sidan.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Love sees no color

Vi har alla en färg som vi kan relatera till och som vi gillar eller ogillar mer än en annan. Jag tycker om en bra blandning av lite av allt, för livet blir mer varierat och intressant på det viset. Det kommer alltid att finnas en färg i det här fotografiet som passar ditt humör för dagen. Kom ihåg: Livet är vackert, lägg bara till färg.

345 kr / m2

Beställ Mer information

Concrete Jungle

När jag gick omkring helt ensam en söndagmorgon bland kontors- och bankbyggnader som skrapade skyn kände jag mig som en liten myra. Byggnaderna var skrämmande och anonyma, men ändå vackra. Jag kände mig lugn och trygg trots att jag var i ett annat land, en annan stad och i en annan värld. Jag kände mig fri, en underbar känsla.

345 kr / m2

Beställ Mer information

 
Visa alla designers
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge