Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

DESIGN COLLABORATIONS

I detta forum samlas formgivare, fotografer och varumärken från hela världen som gör sin tolkning av tapet. Alla är passionerade kreatörer med ett budskap att förmedla genom sitt skapande
 

BLI EN REBELL - STARTA ETT SAMARBETE

Är du en etablerad formgivare eller fotograf med passion för tapet? Eller har du ett varumärke som passar för tapet och vill nå en internationell publik? Ansök om att bli medlem!

Vår tanke är att forumet ska ständigt växa med nya givande samarbeten.
Mer information

 

TRES TINTAS BARCELONA

Tapeter älskare och andra generationens tapetvisionärer av modern design och med huvudsäte i Barcelona. De skapar exklusiva kollektioner av tapeter och tyger designade av talangfulla konstnärer.

Visa alla mönster

STEFAN JANS

Jag skapar framåttänkande, innovativ design för mode, inredning och accessoarer. De flesta mönster börjar antingen med en bild, teckning, målning eller en kombination av alla.

Visa alla mönster

REBECCA ELFAST

Min bakgrund inom arkitektur syns kanske i min fascination för byggnader, mänskliga spår, linjer, repetition och mönster. Men det är viktigt för mig att den mänskliga handen alltid finns med, att det litet fula, imperfekta och organiska bidrar till en intressantare upplevelse.

Visa alla mönster

MATTIAS BACKSTRÖM

Med mina fotografier vill jag få betraktaren att se omgivningen med nya ögon. Det som vid en första anblick tycks vara tråkigt och grått kan genom ett kameraobjektiv bli till moderna konstverk.

Visa alla mönster

MARJOLIJN FOSSEN

Idéerna för mitt arbete kommer från olika källor. Naturen är naturligtvis en viktig källa med sina oregelbundna mönster och strukturer, men också arkitektur och geometri.

Visa alla mönster

LOUISE JONES

Louise Jones är en grafisk designer från Melbourne, Australien. Louise skapar mönster som konstverk för inredning och modedesign. Hennes mönster skapas på en mängd olika sätt, bland annat genom att använda sina egna fotografier, måleri och illustrationer. En hel del av hennes mönster- och färginspiration kommer från naturens otroliga skönhet inklusive växter, blommor, landskap, djur och fåglar.

Visa alla mönster

LINN WARME

Det börjar alltid med teckning, med pappret och pennan. Med små streck som fyller en yta, linjer som bildar en form. Träd som växer fram och djur som får liv. I min fantasi växer naturen vilt.

Visa alla mönster

LINDA VÄNNSTRÖM

Jag arbetar som designer inom visuell form och är specialiserad inom mönster och print. Min arbetsprocess drivs framåt genom intuition och ett utforskande och jag inspireras av att förmedla berättelser eller att ge tankeställare genom mina mönster.

Visa alla mönster

HELEN DARDIK

Min stil skulle jag kalla folklig, lekfull och vibrerande av liv. Jag arbetar främst i vektor kombinerat med akvarell, olja, gouache, broderi och vinyl. Min inspiration kommer från min barndom, mina tre små små flickor, naturen, vintageböcker och 50-talsdesign.

Visa alla mönster

GUSTAVO ORENSZTAJN

Jag älskar att fotografera, det är en passion och en nödvändighet. Även om fotograferingen är mitt val är jag är väldigt mycket inspirerad av filmer. Film fascinerar mig och det är min största inspirationskälla när det gäller min fotografering.

Visa alla mönster

FRANS VERSCHUREN

Mina mönster är ofta stora tryck för inredning som jag gör för hand. Starten är materialet, färg och bläck på handgjort papper och jag använder stora japanska borstar som ger en unik effekt.

Visa alla mönster

FRANCISKA MUNCK-JOHANSEN

Naturen är min största inspirationskälla. Jag gillar den magnifika och orörda - stora slätter och djupa dalar. Jag vill förmedla en stämning av något som är verkligt och något större än oss själva

Visa alla mönster

EVELINA WALDEMARSSON

Jag är en Stockholmsbaserad grafisk formgivare, illustratör och mönsterkonstnär som ständigt söker efter balans. Är linjerna ett virrvarr låter jag färgskalan vara minimalistisk och tvärtom. Inspirationen till mina mönster finns i saker jag upplever, platser jag besöker och människor jag träffar. Därför bär de vart och ett på sin egen unika historia.

Visa alla mönster

 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge