Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Tapetversionen av Monsteran har fått ett mer grafiskt uttryck än originalet och väljer att klättra på väggar istället för på träd.
Detta är ett handmålat mönster som ger varje rum en patinerad vintagekänsla
Denna vackra tapet föreställer handgjorda vintageträlådor. Orginalet finns som verkliga lådor spikade på väggen i en restaurang i LA, Kalifornien

Fondtapet

Effektfullt och roligt

Det finns en mängd olika sätt att tänka kring fondtapeter, men inga regler, så det står dig fritt att lita på din egen smak. Effekterna du kan få fram i ett rum med hjälp av en fondtapet är enormt spännande.

Du kan till exempel flytta in en träpanel bakom din soffa, eller matcha ditt matsalsbord med en rappad husfasad med sprickor där teglet tittar fram. Försök med en fondtapet i vintage-stil som ger intrycket av att vara gjord av plåtplattor i den sparsamt möblerade hallen och med ens trivs du även i den delen av ditt hem. Huvudsaken är att du vågar börja, så sätt igång - nu.

FONDTAPET


 

Fondtapet - skapar enhet och stämning

Fondtapeter är ett medel som tjänar till att skapa en viss stämning och effekt i ett rum. Beroende på vilka färger och mönster du väljer kan rummet kännas större, varmare eller högre i tak. Dessutom är det ett bra grepp att skapa enhet med. I ett rum med vita väggar kan en fondtapet på en av dem bryta monotoni och skapa trevnad och djup. En annan möjlighet är att kombinera två eller flera olika tapeter och låta dem täcka mer än en vägg. En fondtapet är alltid en fråga om balans, den ska sätta precis rätt ton för rummet, utan att den känns påträngande. När du hittar rätt är effekten glasklar. Det finns bara ett sätt att komma dit och det är att prova – om det blir fel är det bara att försöka igen, tills du blir nöjd.

Hos Rebel Walls har du möjligheten att skapa en fototapet från egen bild. Gör tapet av din favoritbild och njut av den över en hel vägg. Kombinera dina tapeter med våra posters. Vi har valt ut några av våra favoritmönster, gett dem ett nytt format och snygg upphängning.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge