Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
En fondvägg av små lätta moln och en himmel som alltid är blå.
Cartoon City - En lekfull fonvägg med stiliserade linjer över New Yorks konturer.
En fantastisk fondvägg med härliga färger, ett nytt sätt att ta med naturen in.

Fondvägg

Inred hemmet med härliga och spektakulära vyer med hjälp av vår fondvägg

Fondvägg är en kollektion av fototapeter med häftiga och spektakulära motiv som kan vända upp och ned på hela rummet. Med massor av motiv att välja mellan kan man skapa fantasifulla eller stilfulla miljöer i hemmet som gör det möjligt att kunna inreda med oändliga variationer. Med motiv som tegelväggar, tecknade bilder, text eller olika collage kan man få en vägg som utstrålar exakt det man vill. Just tegelväggar är något som ofta ger en härlig brytning mot den traditionella inredningen. Apropå tegelväggar, visste du att man använt tegelstenar att bygga med ända sedan 1 800 år f.Kr.

 

URVAL AV FONDVÄGGAR


 

Gör hemmet mer levande och innehållsrikt med vår fondvägg

Med en fondvägg har man möjlighet att skapa en miljö hemma utifrån det tema man önskar. Mer eller mindre ljus, mer eller mindre rymd mer liv eller en dovare och tystare atmosfär. När man väljer en fondvägg finns det nästan inga begränsningar över valet av motiv eller innehåll. Vårt sortiment av fondväggar är stort och här finner man allt man kan önska sig. Våra populära tegelmotiv i olika skepnader kan skapa både stilfulla och vackra miljöer men även tuffa och häftiga miljöer, allt utifrån eget tycke och smak.

För den beresta kanske hellre en fondvägg med världens alla länder kan ge inspiration till framtida äventyr. För våra fondväggar finns inga som helst begränsningar över vilka motiv man kan välja. Det finns ett stort urval att välja mellan i vårt galleri men man kan även hitta sina egna motiv i vår bildbank, sök fototapet i bildbank. Våra fototapeter är tryckta på nylonbaserat papper av högsta kvalité vilket innebär att det både är enkelt att tapetsera men även att tapeterna har en lång livslängd. Våra fototapeter går även att tvätta av, om olyckan är framme. Mer information om våra fototapeter finner du under produktinformation.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge