Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET HAV

Skapa en känsla med fototapet hav


Alla kontinenter, land och folk är sammanbundna med hav. Vår jord är nästan till tre fjärdedelar täckt av hav och stora delar av dessa hav är ännu outforskade. Utan ett levande hav skulle vårt liv på jorden inte vara möjligt, eftersom vattnet är källan till allt liv.

Att se ut över ett hav fyller oss med olika känslor och ingen lämnas oberörd av en vattenspegel. En vindstilla sommardag glittrar vattnet inbjudande, en blåsig höstdag piskas vågorna upp i höga gäss, en kylig vinterdag sjunger det i isen och en solvarm vårdag bjuder vattenbrynet på grodyngel. Nu kan du inreda ditt hem med en känsla från våra fantastiska hav med hjälp av fototapet hav.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Vidga dina horisonter med en fototapet hav


Blunda och dröm om resan till landet långt bort med de milslånga stränderna och det turkosblå vattnet. Fantisera om att surfa den sista vågen eller om att dra upp den största fisken allra längst ut på bryggan. Bli romantisk i solens sista strålar som går ner i horisonten. Med fototapet hav ligger havet aldrig långt bort och den gör det lättare att drömma sig bort till andra horisonter.

Fototapet hav ger dig möjligheten att se ut över en vattenspegel trots att du bor långt ifrån det riktiga havet. Sätt dig ner i din favoritfåtölj med en paraplydrink och blicka ut över ett tropiskt hav, eller sitt på köksstolen och känn träkänslan från bryggan där du kan doppa tårna i det kyliga vattnet. Fototapet hav gör det lättare för dig att hitta den där speciella känslan som endast en vattenspegel kan ge dig. Den vidgar dina horisonter! Oavsett vilket motiv du väljer följer du samma uppsättningsanvisning som på ett enkelt sätt förklarar hur du får en fantastisk fotovägg. Våra tapeter håller högsta kvalitet, vilket du kan läsa mer om i vår produktinformation.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge