Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET HIMMEL

Ge hemmet en större rymd och ljus med himmelska bilder


Fototapet Himmel är en fantastisk kollektion av ett flertal härliga motiv av vår vackra himmel. Vi har nog alla legat på en sommaräng och fascinerats av den vackra himlen som flimrar förbi och får oss att uppleva oändligt med olika motiv. Himlen är ofta bakgrundsmotiv till andra naturbilder och har då stor påverkan på hur vi uppfattar dessa bilder. Himlen har en förmåga att få oss att koppla av och finna ro i kroppen. Visste du förresten varför himlen för det mesta ser blå ut, jo det beror på att blått är den färg som lättast sprider ut sig över himlen medan andra färger ofta tränger sig rakt igenom atmosfären.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Få rummet att se större och rymligare ut med fototapet Himmel


I vårt sortiment med himmelska motiv finner man ett stort urval av fantastiska himmelbilder. Med hjälp av en mängd olika molnformationer, färger på himlen och med olika sekundära motiv som sol eller fåglar finner man enkelt den himmelbild som passar ens hem bäst. Vår fototapet Himmel har en perfekt färgåtergivning som ger rummet både större rymd och mer ljus. Med rätt stämning och rätt atmosfär så är det lätt hänt att man upplever att man kanske svävar iväg med molnen.

Våra fototapeter med motiv av himlen är tagna från olika delar av världen och under olika förhållanden vilket gör att det finns ett stort sortiment att välja mellan. Våra bilder har en perfekt färgåtergivning av motivet och är tillverkade i ett material som ger lång livslängd, läs mer under produktinformation. Vår fototapet Himmel är en tapet som uppskattas mycket för den härliga atmosfär den skapar i hemmet, andra fototapeter som också ger ro och skapar en avkopplande miljö i hemmet är bland annat vår fototapet skog.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge