Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET LONDON

Fototapet London – en världsstad i hemmet


London, denna världsstad där musikscenen är en av världens bästa, tedrickandet heligt och puben ett andra vardagsrum. Sedan urminnes tider är den en högborg för kultur, där Shakespeare hyllas jämte M.I.A., men också ett centrum för makt med parlamentet och den engelska monarkin placerad i dess hjärta.

Med Fototapet London plockar du in en bit av den fantastiska staden i ditt hem. Välj ett turistiskt motiv som skapar djup till väggen bakom matsalsbordet. En Fototapet London i form av sevärdheter i svart och vitt med Union Jack som bakgrund passar bakom vintage-soffan, och ditt moderna designbord kommer till sin rätt med ett väggtäckande collage som sätter tonen för hela matsalen.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Fototapet London – aspekter vi älskar att betrakta


Den som inte förknippar London med rebeller har aldrig hört talas om punk. Sex Pistols och Clash är punkband som hade sin storhetstid i slutet av 70-talet och början av 80-talet, men är stora än idag, fastän de sedan länge upphört att existera. Deras hits dyker fortfarande upp lite varstans och framför allt Clashs “London Calling“ är en älskad låt för alla möjliga slags sammanhang, bland annat reklam och film. Fototapet London är delvis inspirerad av frihetskänslan som punk förmedlade, men också av de stora turistattraktionernas monumentala, månghundraåriga skönhet. Och de knallröda inslagen i gatubilden som dubbeldäckare och telefonhytter utgör.

Med våra designtjänster har du möjligheten att omsätta en egen idé till ett tapetmönster, eller låta ändra en av Rebel Walls designtapeter ifall du föredrar en annan färgnyans eller vill göra ändringar i mönstret. Vi är måna om att våra kunder är nöjda, så du har en 100% Nöjd kund garanti där du kan ångra ditt köp inom 15 dagar. Vi vill att du ska älska din Rebel Walls-tapet och lägger ned stor möda på att det ska bli så.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge