Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
I fototapeten Reflections syns New Yorks spegelbild i lugnande nattljus.
Cartoon City - En lekfull fototapet med stiliserade linjer över New Yorks konturer.
Panorama ger dig en slående panoramavy över Manhattan.

Fototapet
New York

New York tapeter som väcker drömmar

Det finns inte många städer på denna vår jord som utlöser så starka känslor som New York. Den är storstädernas storstad, en metropol som pulserar och vibrerar som om den vore av kött och blod.

Hämta in en fläkt av New Yorks magi med en tapet från vår kollektion fototapet New York. En panoramabild i sammanträdesrummet kan ge möten en annan dimension. En hektisk gatubild i serieteckningsstil blir ett blickfång bakom soffan i vardagsrummet. Din värld blir en bit större när tankarna kan få vandra med hjälp av en fototapet New York.

FOTOTAPET NEW YORK


 

New York tapeter – bilder som väcker drömmar

Alla vill till New York och många har varit där. The Big Apple, The Melting Pot, The City That Never Sleeps är en rad av de smeknamn den här älskade destinationen har fått under årens lopp. Det är den där legendära aspekten av staden vi söker i fototapet New York. Den som utlöser en känsla av att allt är möjligt och som ger vardagen en större dimension. Vi vill fånga det där skimret som vilar över New York. En tapet är ett enkelt medel med oerhört stor effekt, så för alla er som älskar staden i fråga är det här chansen att låta den bli en del av hemmet.

Vi på Rebel Walls är måna om att uppfylla våra kunders önskan. Skulle du inte hitta en tapet som passar din smak, så kan du skapa en tapet av din bild genom att ladda upp en bild från digitalkameran genom vår hemsida. Om du känner dig osäker så är det bara att kontakta oss. Hos oss beställer du inte tapeter i rullar, utan efter hur många kvadratmeter du verkligen behöver. Översiktlig information om din beställning hittar du på hemsidan.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge