Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET PARIS

Fototapet Paris – historiernas stad i hemmet


Paris är en stad där varje gathörn präglas av historia. Med historian följer historier och det är de vi känner av när vi strosar på Paris gator. Plocka in historierna i ditt vardagsrum i form av en fototapet Paris. Som fond till favoritfåtöljen ger den ditt rum det där lilla extra och som ackompanjemang till den nyförvärvade designhyllan drar den blickarna till både sig och hyllan.

Prova med fototapet Eiffeltornet bredvid matgruppen och du märker vilket djup rummet får. Det är som om du satt vid ett cafébord vid floden Seines kajer i mjukt skymningsljus och blickade ut över Eiffeltornet.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Fototapet Paris – att fånga känslan


Den här kollektionen har en spännande räckvidd från romantiskt fotografi till grafiskt gestaltad arkitektur. Med fototapet Paris kan du hämta in en del av staden i ditt hem som alla känner igen, eller så kan du satsa på ett mindre uppenbart motiv, där fokus ligger på till exempel filigran detaljerna i en rådhusbyggnad. Hur du än väljer så får du ett spännande inslag som har förmågan att lyfta fram dina möbler i ett nytt ljus. Fototapet Paris fokuserar på de aspekter av Paris som är typiska för staden för att skapa den där speciella känslan som du bara förknippar med just den här platsen i Europa.

Nu kan det ju vara så, att du är en erfaren Paris-resenär med en hel hoper egna bilder av staden. Då ska du fundera på att låta din bild bli fototapet med hjälp av vår hemsida. Vår hjälp får du alltid om du känner dig osäker på hur du ska göra. Vi producerar snabbt så inom kort kan du sätta upp din egen tapet. Om du har frågor om leveranstid och frakt får du dem besvarade snabbast på vår hemsida.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge