Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET SKOG

Upplev naturen även i hemmet med fototapet Skog


Med fototapet Skog får man vackra vyer och en behaglig och en harmonisk atmosfär även i hemmet. Tänk att somna in och vakna upp i en lummig granskog med porlande vatten i bäcken eller att äta frukost med en vacker utsikt över en björkskog. Att tapetsera med naturbilder i skogsmiljö får ens hem att bli lite varmare och mer avkopplande samtidigt som man också får en nära naturen känsla, som man kanske har svårt att uppleva annars om man bor i en stadsmiljö.

Med hjälp av fototapet Skog får man även en perfekt bakgrund som innebär att man kan inreda sitt hem mer spännande. Visste du att det finns forskning som visar på att upplevelsen av att se skog dämpar stress, även om den är konstgjord eller virtuell.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Ge hemmet mer ljus och rymd genom fototapet Skog


Med en vägg tapetserad med ett skogsmotiv ger man rummet ett djup som kan te sig oändligt, beroende på vilket motiv man väljer. Det finns flera olika skogsmiljöer att välja mellan bland annat ett skogsmotiv med bakomliggande hav, skog med porlande bäckar eller skogsstigar som för en iväg långt utanför rummet. I sortimentet finner man bland annat björktapet, ekskogar och andra vackra skogsmiljöer. Natur och skog är väl känt för att påverka vår harmoni och med hjälp av dessa fantastiska fototapeter med skogsmiljö får alla möjligheten att vara nära naturen, även i hemmet.

Fototapet Skog är av högsta kvalité när det gäller livslängd och att återge de vackra vyer på det allra bästa sättet när det gäller färg och upplevelse. Fototapet Skog tillhör en av de kategorier tapeter som är mycket uppskattade. Andra kategorier av fototapeter som också skapar olika miljöer i hemmet är bland annat resor, där man finner vackra och spännande motiv från olika delar av världen, och city där man får hem upplevelsen av fart och fläkt från olika stadsmiljöer.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge