Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET STRÄNDER

Förgyll hemmet med sköna fototapeter med strandmotiv


Fototapet Stränder är en mycket populär tapet som ger er möjlighet att inreda med vackra vyer och en avkopplande miljö i hemmet. När vi tänker avkoppling och semester så är det nästan alltid vi får bilder i huvudet över stränder och hav. De flesta av oss tänker nog på sol och bad när vi tänker på stränder, men visste du att historiskt har stränder haft stor betydelse även i andra sammanhang. Bland annat landsattes 167 000 soldater på de vackra stränderna i och omkring Normandie den 6 juni 1944, vilket var början på slutet av andra världskriget.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Med fototapet Stränder kan man nästan höra vågornas kluckande mot stranden även hemma


Stränder är det vi i första hand förknippar med avkoppling, semester och frihet och det är därför inte så konstigt att den vanligaste naturbilden man har hemma är av en strand, ofta med böljande hav och en vacker himmel. Detta har vi tagit fasta på när vi har tagit fram vår fototapet Stränder. Det finns ett stort urval av stränder med olika bakgrunder och förgrunder, såsom himmel, exotiska träd eller klippor. Med ett stort sortiment av stränder från olika delar av världen och med motiv från olika tidsperioder, såsom soluppgång, solnedgång och soliga dagar så finner ni alltid någon tapet inom vår kategori fototapet Stränder som passar just era önskemål.

Våra tapeter med fotomotiv håller högsta kvalité och har en stark långvarig färgåtergivning som ger tapeterna en lång livslängd. Utöver att vi har låga priser så bjuder vi på både frakt och lim när ni köper era fototapeter hos oss. Mer information om frakt och våra leveranstider finner ni under leverans och frakt. Om ni gillar våra strandmotiv så kanske även vackra fototaper med naturmotiv kan vara något för er. Vi har ett stort urval av naturbilder från olika årstider att välja mellan under kategorin natur.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge