Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET USA

Inred med en tuff och häftig atmosfär i hemmet med vår fototapet USA


Fototapet USA är en kategori av tapeter som innehåller massor av spännande motiv från USA eller från USA:s historia. Om man har rest i USA eller uppskattar den amerikanska kulturen generellt så är detta tapeter som kan ge hemmet ett ordentligt lyft. Med fototapet USA får man också en spännande miljö i hemmet som gör det möjligt att inreda amerikanskt. USA är ett av de länder som har påverkat oss mest när det gäller kulturer och naturmiljöer. Visste du att världens längsta väg finns i USA. Det är Interstate 90, som går genom många varierande landskap mellan städerna Seattle och Boston, och som är hela 490 mil lång.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Är man ute efter färgstarka och tuffa motiv så kan vår fototapet USA vara ett alternativ


Från USA finns det ett stort urval av spännande motiv. Här finner man sevärdheter som bland annat frihetsgudinnan men även många vackra naturlandskap från olika delar av USA. I vår kollektion fototapet USA har vi, utöver naturmotiv och sevärdheter, även historiska motiv och amerikanska attiraljer som exempelvis den amerikanska flaggan eller berömda skyltar.

Det finns ett stort urval av motiv från USA att välja mellan och hittar man inte det man söker i vårt sortiment så har vi också en bilddatabas med över 12 miljoner bilder där det finns massor av bilder från USA eller motiv som man förknippar med USA. Du kan hitta dessa bilder genom sidan sök fototapet i bildbank. Har man själv varit på semester i USA eller har egna bilder från USA så kan man designa sin egen unika fototapet genom att ladda upp bilden till oss, till samma låga pris som våra ordinarie fototapeter. Läs mer om fototapeter med egna bilder på sidan fototapet från egen bild.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge