Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET VÄRLDSKARTA

Fototapeter med en världskarta – Skapar nya dimensioner


Världskartor är ett ämne som fascinerar många av oss. Vi invigs i kartläsning redan i späd skolålder och världskartorna följer oss genom hela livet. Fototapeter med världskartor är grafiska återgivningar av den värld vi bebor som är estetiskt oerhört tilltalande. Dels för att vi kan leta upp platser vi varit på och tänka tillbaka på dem, dels för att vi kan fantisera om platser vi hört namnen på, eller läst om. Täck vardagsrumsväggen bredvid soffan med en världskarta i vintage-look och omedelbart blir rummet stämningsfullt. Sätt upp en världskarta i grafiskt svart-vitt precis bredvid husdörren i hallen och du ger det oansenliga rummet en helt annan tyngd.

Fler fototapeter med världskartor hittar du här
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Fototapet med en världskarta – en fråga om perspektiv och fiktion


Fastän vi ju vet att världskartor är absolut verklighetsförankrade häftar det någonting fiktivt över dem. I verkligheten är alla individer pyttesmå i förhållande till världen och ingen har någon som helst överblick, men när vi tittar på fototapeter med en världskarta är det vi som är stora och suveräna. Det fiktiva ligger i just detta och det är den här aspekten som gör kartor av alla de slag så spännande som inredningsdetaljer i hemmet. Vi kan överblicka en hel kontinent eller hela världen när de hänger på våra väggar. Det blir en resa i sig att svepa ögonen från ortsnamn, till landskapsnamn, till landsnamn, och så vidare. Upptäckarandan som drev Christopher Columbus att nå okända kontinenter för många hundra år sedan väcks till liv.

Ta en titt på våra posters för bilder i mindre format. Vi har gjort ett urval bland våra tapetmönster och skapat den här kollektionen. Montera dem med den upphängning som medföljer, eller rama in. Om du vill veta mer om vad våra produkter är gjorda av och vilken standard de håller så är produktinformation rätta adressen, här hittar du garanterat svaret på dina frågor.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge