Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET VINTER

Med fototapet Vinter kan man uppleva vintern året om i hemmets mysiga vrå


I vår kollektion fototapet Vinter finner man några av våra kyligaste motiv som får rummen att bli ljusare och mer rogivande. Vintern är en av de årstider som de flesta tycker om att vistas i, om det inte vore för kylan. Nu kan man vistas i vintermiljö även i sitt hem, utan att frysa, vilket även utgör en grund för att inreda sitt hem med en spännande möblering. Visste du att den kallaste vintern i Sverige i modern tid inträffade år 1941. Då sattes köldrekord i Lappland där man hade -53 grader i mitten på december.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Ta med det vackra vinterlandskapet in i hemmet med vår fototapet Vinter


Årstiden vinter är en rogivande period då man upplever allt lite tystare och mer upplyst. Snötäcket har den effekten att det dämpar ljuden men även reflekterar ljuset. Det gör att man i ett vinterlandskap hittar massor av vackra och nästan magiska vyer. Några av dessa vackra vyer har vi bildsatt och kan erbjuda i vår kollektion fototapet Vinter. Med vår fototapet Vinter kan man skapa magiska och vackra miljöer hemma för många rogivande och avkopplande stunder.

Vi kan erbjuda ett flertal olika vintermotiv, från snöklädda träd och snöflingor till vackra vinterlandskap. Hittar du inte det vinterlandskap som just du söker så har vi tillgång till en stor bilddatabas med över 12 miljoner bilder där ni kan hitta andra motiv som passar er bättre. Har du egna bilder på vinterlandskap eller andra årstider så kan vi även använda dessa bilder för att trycka upp din egen unika fototapet. Läs mer under rubriken designtapeter. Vi trycker omgående upp dina egna designade tapeter så att de kan levereras inom ett par dagar. Vi levererar över hela Sverige och bjuder på både frakten och limmet, när du köper tapeter hos oss. Läs mer under leveranstid och frakt.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge