Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET GRAFFITI

Skapa häftiga och tuffa miljöer hemma


Graffiti tapet som vänder sig till de som är konstintresserade och som vill inreda sitt hem med häftiga och spännande motiv. Graffiti är en konstart som har sitt ursprung i USA där graffiti började användas under 1970-talet, bland annat för att markera revir. Först i mitten på 1980-talet så började graffitin att få sitt fotfäste i Sverige vilket från början skapade en del missnöje innan man började få bättre kontroll på utövarna av denna konstart. Idag är det mer vanligt med lagliga graffitimålningar och det hålls årligen ett antal konstutställningar världen över inom konstarten.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Ge ditt rum ett ordentligt lyft med en häftig graffiti tapet


Vi har idag ett stort utbud av olika motiv som man kan välja mellan när man köper en graffiti tapet. Med en graffiti tapet får man ett rum med en attityd och en intressant färgsättning. Våra motiv är hämtade främst från USA men för den som söker fler motiv så har vi ett bra sortiment av bilder i vår bildbank. Våra tapeter har en stark färgåtergivning och motiven är väl detaljerade. Motiven för våra fototapeter har olika bakgrunder som man kan välja mellan, bland annat tegelvägg eller plank.

Kanske man har ett fotografi på ett eget utfört konstverk eller tagit ett fotografi på något konstverk som man sett när man har varit ute och rest och som man gillar lite extra. För den som har egna bilder av graffiti kan vi designa unika fototapeter med era bilder som motiv. Se mer om egna motiv under sidan fototapet med egen bild. Eftersom graffiti är en konst som också finns som tavla så kan vi erbjuda dessa motiv som posters, vilket kan hängas på väggarna hemma. För att läsa mer om våra posters kan du besöka sidan våra posters.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge