Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET RETROTAPETER

Retro tapeter – godbitar från förr i nutidsskepnad


Begreppet “retro“ mynnar i nostalgi och ett behov av att relatera till det förgångna genom att använda sig av objekt som hör till svunna tider. Det sentimentala är inte drivkraften i retro tapeter, utan en önskan att ta med sig de goda bitarna från förr in i vår tid.

Ditt stilrena skrivbord får sällskap av en retrotapet med färgglada kassettband som lyfter både bordet och rummet. Bredvid din säng förgyller en samling etiketter med vintagekänsla den förut så intetsägande väggen och du märker att du sover bättre. Till köksväggen bredvid matbordet väljer du ett rosmönster i matta, varma färger och med ens har middagsstunderna fått den uppmärksamhet de förtjänar på retrotapeter
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Retro tapeter – svunna tider med stilkänsla och charm


Med retrotapeter vill du hämta in en bit stiliserad nostalgi i ditt hem. Retro tapeter plockar upp den här tråden och breddar genren med stark stilkänsla. Vad som är retro beror på individens inställning till begreppet och i slutändan kan det faktiskt vara vad som helst som transporterar dig ett stycke tillbaka i tiden. Retro handlade till att börja med bara om objekt från en nära förgångenhet, men har vidgats till att inkludera allt som vi älskar från vilken tidsålder som helst. Retro tapeter är ett utmärkt sätt att minnas det som varit i träffsäker design och precis så tidstroget som du vill ha det.

Hos oss kan du göra retrotapeter från egen bild med ett par musklick. Kanske har du själv ett retrofoto som du vill se i tapetform? Då ska du dra nytta av den här möjligheten. En annan variant är att anpassa en av våra designtapeter så att den passar din inredning och då är det designtjänster du ska vända dig till. Om du har en idé för ett nytt tapetmönster kan du få hjälp med att skapa det här.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge