Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

BOTANISKT

Botaniska tapeter – harmoniserande motiv


Botaniska växter, fototapet av blommor och träd, giftiga, vackra, prunkande, kryddväxter eller landskapsblommor, närbild, foto eller målade. Låt dina väggar blomma!

En botanisk tapet är ett lyft för ditt hem. Placera en färgsprakande, storblommig tapet direkt bredvid husdörren i hallen så välkomnar den dig varje gång du kommer hem. En skirt tecknad bladtapet i sovrummet ger lugn och harmoni, och en blommig tapet i gammaldags rosmönster på mörk botten vid din läsefåtölj skapar atmosfär för långa resor i litteraturens värld.
Är Botaniskt inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Botaniskt
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Botaniska tapeter – tapeter i oändlig variation


Om våren sticker de upp sina unga stjälkar över markytan och under sommarens lopp växer de sig större och högre, och ännu högre, ända tills de kollapsar då hösten gör sitt intåg. Blommornas strävan efter sol, värme och näring ligger oss nära, det är våra primära behov vi täcker när vi tar hand om dem där hemma och i brädgården. Blommiga tapeter är sannerligen ingenting nytt. De har funnits från tapetens första dag, för det har alltid varit så, att vi älskat dem, och det vi älskar vill vi föreviga i form av bilder. Vårt sortiment av blommig tapet är stort och varierat, designen har en bandbredd från färgsprakande över pastelltoner till grafiskt tvåfärgat i små- och stormönstrad form.

Skulle en av våra botaniska tapeter inte passa dig till färgen så drar du nytta av våra designtjänster. Här anpassar vi en av de befintliga tapeterna efter din alldeles egna smak. Om du vill låta dig inspireras och läsa mer om oss ska du titta in på the rebel blog. Där får du veta mer om våra tankar och impulser rörande design.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge