Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

MÖNSTER

Tapet istället för konst?


Tapet som konst! Kategorin Mönster rymmer rapporterade varianter liksom friare tolkningar av temat. Engagerande och dynamiska motiv i blandade tekniker.
Är Mönster inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Mönster
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Mönstrad tapet – en resa utan ände


Förmodligen är det en omöjlighet att världen skulle kunna existera utan mönster. I naturen förekommer de naturligt och så länge människan funnits verkar vi ha haft behov av att skapa mönster. Det är en regelbundenhet som alltid varit viktig för oss. Mönster är i naturen en förprogrammerad ordning och många av de former vi hittar där återkommer i designmönster: Spiraler, fläckar och symmetri är några av de mönster som ständigt upprepar sig och som vi använder i vår design. Därtill kommer klassikerna rutor, ränder och blommor, och en hel hoper andra lustfyllda, färgsprakande och experimentella mönster. Har du tänkt på en röntgenbilds skönhetspotential någon gång? Det har vi, varefter vi kombinerat den med rutor och rektanglar och gjort mönstrad tapet av den. Det är kul, det är vackert och du blir nöjd.

Mönster ägnar vi oss åt inom design och hantverk och naturen är fullspäckad av dem. Mönstrad tapet är en bred kollektion. Här finns designtekniker och motiv av alla de slag, som skapar markanta effekter i hemmet. Ta till exempel fototapeten Gradient med tunga, mörka moln i övre delen av bilden. Färgpigmentet tunnas ut ju längre nedför väggen molnet sträcker sig och ovanför mediabänken ger den rummet en lekfull prägel. På en stormönstrad tapet tittar rosor fram mellan färgsprakande romber – en bild som gör matsalen till en välkomnande plats. En annan, mönstrad tapet inspirerad av abstrakt oljemålning hänger du i sovrummet och rummet får en varm ton.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge