Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

NATUR

Skapa kreativa och harmoniska utrymmen


Fototapet Natur är en fantastisk kollektion av tapeter med vackra naturbilder. Det är känt sedan lång tid tillbaka att naturen förbättrar vår hälsa. Bland annat får man sänkt blodtryck, toleransen för stress höjs och stresshormonerna minskar. Visste du att även en utsikt över naturen genom ett fönster eller en bild på natur har samma förmåga att få oss att må bättre. Med kollektionen Natur skapar du stressfria och avkopplande miljöer i hemmet samtidigt som du får möjlighet till oändliga variationer när du inreder ditt hem.
Är Natur inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Natur
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Inred hemmet med exotiska eller avkopplande naturbilder med fototapet Natur


Inred hemmet med vackra naturmotiv som både livar upp och skapar avkopplande atmosfär i hemmet. Med ett stort urval av naturbilder så är det svårt att inte finna den naturtapet som man själv trivs bäst med. Det finns ett stort urval av naturmotiv att välja mellan, bland annat hav, stränder, himmel, skog och olika årstider. Tapeterna håller förstås högsta kvalité när det gäller färgåtergivning och hållbarhet.

Med fototapet natur så kan man skapa olika spännande och kreativa miljöer i sitt hem. Det finns massor av forskning som visar att man mår mycket bättre när man ser bilder av naturen, vilket får en att stressa mindre och istället upplever man en harmoni som gör oss mer avkopplade. Kanske du har en vän som också älskar natur, då kan du köpa ett presentkort hos oss, gör någon glad med en tapet. Vi har bra priser på våra fototapeter och snabba leveranser. Vill man variera sitt hem med olika motiv så har vi även ett stort urval av fototapeter med andra bildmotiv, bland annat så har vi fototapet Ytor, som ger möjlighet till att skapa mycket kreativa miljöer i sitt hem.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge