Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

RESOR

Inspireras av tapeter från världens alla hörn


I tapetkollektionen Resor hittar man motiv från hela världen. Med dessa tapeter får man möjlighet att inreda sitt hem med spännande och uppseendeväckande motiv tagna runt om i världen. För den bereste eller för den som vill uppleva världen så finns det flera motiv att välja mellan som kan inspirera till framtida äventyr. Visste du att man har gjort kartor i över 5 800 år men att den första kända världskartan sannolikt gjordes år 1569 av Gerardus Mercator, som var den första att utföra kartan i cylindrisk form, en metod som används än idag.
Är Resor inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Resor
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Res jorden runt med våra magnifika tapeter


Skapa en mysig plats i hemmet där man kan insupa reseminnen eller drömma sig bort en stund med hjälp av bilder. Med tapetkollektionen Resor har man många motiv man kan välja mellan, bland annat från Asien, USA eller ett collage med resebilder från berömda sevärdheter eller berömda resmål. Kanske man vill inreda en del av rummet där man kan få en rofylld och en stressfri plats genom vår fototapet Buddha. För den som är nyfiken på världen så kanske vår världskarta, World Map, inspirera till framtida reseminnen. Oavsett vilken av våra fototapeter man väljer så garanterar vi att de kommer att ge dig en upplevelse i hemmet.

Vårt urval av motiv från runt om i världen är nästan obegränsat. Utöver de motiv som man kan finna i vårt galleri så har man även möjlighet att söka fram bilder i vår bildbank, som innehåller cirka 12 miljoner bilder. Har man egna resebilder som man vill använda så går det alldeles utmärkt, vi kan trycka upp dina egna designade tapeter utifrån dina egna bilder. Läs mer om fototapet från egen bild. Våra fototapeter är av högsta klass och har en lång livslängd. Om man ändå av något skäl inte är nöjd med tapeterna man har erhållit så har vi 100% nöjd kund garanti.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge