Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

TYPOGRAFI

Tapet med textens många möjligheter


Vi är omgivna av text. Text informerar oss om saker av vikt, men bedövar oss ofta för att den dyker upp i sådana massor. Med Typografi vill Rebel Walls synliggöra hur vacker text kan vara när den är noga vald och formgiven. Tänk dig en vägg av färgsprakande tidningsurklipp med ruff yta bredvid din bekväma favoritfåtölj, det ger den här platsen alldeles särskild uppmärksamhet. På den långa väggen i din breda hall passar en tapet med text som ger intrycket av att vara en stenmur, i mjuka gråtoner och med graffiti-känsla. På den korta väggen i köket mittemot matplatsen blir ett regnbågsfärgat alfabet upptornat i estetisk oordning ett angenämt blickfång.
Är Typografi inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Typografi
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Tapet med text – typografi i experimentell form


Överallt omkring oss läser vi reklamslogans, uppmaningar i trafiken, löpsedlar, namn på affärer, namn på produkter och så vidare. Vi läser nästan omedvetet, för vi är så vana vid att bli uppmanade och informerade vart vi än tittar att vi inte alltid registrerar att vi faktiskt läser någonting. Våra ögon är pejlade på att alltid söka och ta in text och till viss mån njuter vi av det. Med Typografi synliggör vi hur formbar text egentligen är och hur den kan bli en estetisk helhet att ta in utan att behöva dechiffrera alla delar som utgör denna helhet. Alfabet, bokstäver i kaos, läsbara namn och siffror blandas upp med färger och stilriktningar för att skapa spännande tapeter med text för dina väggar. Vi hyllar typografi när den är som bäst och leker oss fram till tuffa lösningar.

Även i kollektionen av våra posters hittar du typografiska experiment, i mindre format och med upphängning inkluderad. Vi har valt ut några favoriter bland tapetmönstren och gjort posters av dem. Om du har frågor kring betalsätt får du dem översiktligt besvarade på vår hemsida.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge