Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

YTOR

Fototapeter med mångfacetterad yta


Ytor är ett laddat, sinnligt tema och vi är mer påverkade av ytmaterial än vi tror. Tapetkollektionen Ytor plockar in en bit metall, trä eller kakel i ditt hem och ger ett överraskande, spänningsladdat inslag. Ytor lever, det märker du med våra tapeter.
Är Ytor inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Ytor
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Fototapeter med spännande ytor


Det är otroligt hur starkt vi människor reagerar på känslan av olika ytor. Tänk trä och det blir strävt mot handen. Tänk marmor och din hand glider över den kyliga, glatta ytan. Känslan dominerar över bilden av materialet och om du med stängda ögon ska identifiera olika ytmaterial är det lätt som en plätt. Ytor är en källa till många idéer för Rebel Walls. Du hittar till exempel trätapet i färgglada träribbor, i ädel träpanel och hopsnickrad av brädor i olika färger och storlekar. En enda tegeltapet räcker inte för den inspirerade designern, utan ett antal olika med tegel i olika storlek, färg och form. Ytor och material är kul, det märker du att vi tycker och det är det våra tapeter utstrålar.

För den passionerade fotografen har vi möjligheten att skapa fototapet från egen bild. Om du är osäker på hur det går till så ska du kontakta oss. En praktisk guide för dig som är nybörjare inom tapetsering är vår uppsättningsanvisning. Här förklarar vi hur du gör och vad du bör tänka på.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge