Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Ta den skandinaviska skogen till ditt hem.
"When I'm driving the highway by myself is when I write best." - Willie Nelson
Skymning och storstadsromantik över Brooklyn Bridge.

Fotovägg

Skapa unika och uppseendeväckande miljöer i hemmet med fotovägg

Fotovägg ger alla möjligheter till att inreda sina hem och skapa kreativa och spännande miljöer som får en att ryckas med. Med en fotovägg kan man liva upp rummen med ljus och färg samtidigt som man skapar en miljö där man lätt fångas upp. En miljö man känner sig bekväm med och som kan påverka både hälsan och välmåendet på ett positivt sätt.

Vackra och avkopplande naturbilder får oss att bli mindre stressade medan andra bildmotiv kan få oss mer glada och upprymda. Du vet väl att det sägs att en bild säger mer än 1000 ord, men visste du att en bild även kan påverka oss omedvetet, bara man tittar på den.

Fotoväggar


 

Med vår fotovägg får du bostaden att kännas som ny igen

Det finns ett stort urval av olika bildmotiv vilken gör det möjligt att skapa oändliga variationer när man inreder sitt hem. Våra fotoväggar består av motiv från hela världen och här finner man hav, natur, skog och stadsmotiv men även olika motiv som tegelväggar eller konst. Med våra fototapeter så får man inspiration att skapa inbjudande och avkopplande rum där man kan få tiden att stanna upp en stund. Med ett eller flera olika teman i hemmet kan man uppleva olika platser utan att ens lämna hemmet.

Våra fotoväggar har motiv från naturmiljöer, stadsmiljöer och andra kreativa och uppmuntrande miljöer som man kan välja mellan till låga priser och med fri frakt. Titta gärna igenom vårt urval av vackra naturmotiv för vår fototapet natur, eller kanske ett mer levande motiv från olika världsstäder under kategorin fototapet city. Våra fototapeter har en stark färgåtergivning, vilket skapar både ljus och rymd, och en lång livslängd.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge