Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Ibland kan beslutsångest öppna upp för nya möjligheter. Vi gillar både enkelheten i ett grafiskt mönster och glädjen i ett blommigt mönster men avskyr att begränsa oss och behöva välja det ena före det andra.
Enkla kronor av dill kan kanske ge inspiration att skapa magi i köket.
En modern toile men med det traditionella hantverket.

KÖKSTAPETER

Få en trivsam och en mer levande miljö i ditt kök med våra kökstapeter

Kökstapeter för en mer trivsam och avkopplande atmosfär kan göra underverk i ditt kök. Köket är en central plats i hemmet där man både träffas och umgås men även utför många av sina sysslor. Men det har inte alltid varit så, för bara cirka 100 år sedan så var köket en plats där man lagade mat och utförde andra hushållsysslor medan man istället åt i en separat matsal. Det var nästan lite fult att vistas i köket förr i tiden och ofta så hänvisade man personer av lägre klass till just köksingången.

TAPETER FÖR KÖK


 

Med våra härliga kökstapeter får du mer liv och rymd i köket

I många hem är köket ett av de rum som vi vistas mest i under vår vakna tid men trots det så är köket även oftast det rum som är mest sterilt och nästan lite tråkigt, vilket ofta beror på att det är lite svårare att inreda och möblera i ett kök. Då kan man istället använda sig av andra metoder för att skapa mer liv och rymd i köket. Med hjälp av våra kökstapeter kan man skapa mysiga och avkopplande köksmiljöer för ensamma eller gemensamma stunder i olika sammanhang. Våra kökstapeter kan erhållas med en stor mängd olika motiv.

Allt från blommor, natur och skog till olika mönstrade motiv. Variationer på färger, nyanser och mönster kan kombineras helt utifrån ens egen smak. Vi har motiv som gör att man upplever att köket känns större eller ljusare men även motiv som får köket att kännas mer levande. Utöver våra stillsamma motiv finns även vackra naturmotiv som man finner under vår kategori fototapet natur, eller för lite mer liv och rörelse så kanske man finner något stilfullt stadsmotiv under vår kategori fototapet city.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge