Fototapet Rebel Walls

Besökta tapeter



Besökta tapeter


BOLAGET

Rebel Walls är ett svenskt tapetföretag med egen designstudio och produktion i Borås. Vi erbjuder ett brett sortiment av designade tapeter samt möjligheten att skapa en fototapet av egna motiv online. Sortimentet bygger på en fri kollektionsstruktur och erbjuder alltid det senaste inom tapetdesign. 

VISIONEN

Vår vision är att göra skillnad genom att klä hela världen i unika, vackra och fantasifulla tapeter samtidigt som vi tar ansvar för miljön och hjälper människor i nöd få ett eget hem. Med en energisnål tillverkning och ett samarbete med Habitat för Humanity har vi nått en bit på vägen mot vår vision. Det finns så mycket mer att göra men vi är glada att ha påbörjat vår kamp för en vackrare omgivning. 

DESIGNEN

Vi ser vår designstudio som ett växthus där vi låter både våra och era idéer växa och ta form. Det är här tapetmagin börjar med en bra idé och det första penseldraget. Förutom de mönster vi själva skapar samarbetar vi med externa designers och fotografer för att samla ett unikt sortiment av både mönstertapeter och fototapeter.

 
Rebel Walls Logo Badge
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00

Box 1201, 501 12 Borås
Org.nr: 556459-4561