Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

Pressmeddelanden


2017-08-31 Ny kollektion #9 Home


En bred kollektion med tapeter för hemmets alla rum 


Borta bra men hemma bäst. Som alltid. Rebel Walls lanserar den 5 september kollektionsboken #9 Home med utvalda tapeter som får dig att längta hem. Kollektionen innehåller 30 olika tapetmotiv indelade i sex kapitel; Enter, Eat, Relax, Work, Play och Sleep. Tanken med dessa kapitel är att underlätta för tapetvalet utifrån det rum man tänkt inreda och visa på hur resultatet kan bli.

 

"En tapet kan förändra karaktären på ett helt rum. Detta ville vi visa på ett enkelt sätt. Vi har valt ut hemmets vanligaste utrymmen där vi visar fem olika tapeter per utrymme. Vi vill förmedla hur stor skillnad en tapet kan göra för att ge rummet ny energi." säger Irene Gimmersta, CD på Rebel Walls.

 

Se hela kollektionen här 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2017-05-30 Trend Collection 2|17: Shore & Lines


En avslappnad och tidlös inredning med ränder och havsnära tapetmotiv 


Rebel Walls lanserar årligen fyra trendbaserade tapetkollektioner där de tolkar aktuella trender. Dessa har ett tydligt tema som tas fram i fas med rådande inredningstrender. Förutom dessa fyra lanserar Rebel Walls ytterligare två kollektionsböcker som är mer omfattande och bredare designmässigt.

 

Shore & Lines blir den andra trendkollektionen som lanseras online för året och ligger helt i fas med säsongen. Trendkollektionen tar vara på det marina uttrycket i en modern och avslappnad tappning. Inspirationen kommer från det naturliga och havsnära livet och passar sommarhem såväl som hotell.

 

Till kollektionen 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2017-04-10 Trend Collection 1|17: Tropical Oasis


Ny kollektion från Rebel Walls ger rummet en naturlig pondus  


Nu lanserar Rebel Walls fyra mindre och trendbaserade tapetkollektioner där de tolkar aktuella trender. Dessa har ett tydligt tema som tas fram i fas med rådande inredningstrender.

 

Tropical Oasis blir den första kollektionen som lanseras online under året och bygger på den högaktuella tropiska trenden som just nu syns inom inredning, såväl som mode. Kollektionen innehåller åtta tapeter som med fördel kan kombineras med varandra för att skapa en avslappnad miljö med naturlig pondus. Inspirationen är hämtad från tropikernas undangömda platser där ett överflöd av växter skryter om naturens elegans.

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2017-03-01 Ny tapetkollektion i samarbete med Raimat


The Senses of Raimat Vineyard 


Till den exklusiva tapetkollektionen The Senses of Raimat Vineyard, som är ett samarbete med det spanska vinhuset Raimat, har Rebel Walls tagit fram tapetmönster som inspirerats av slottet i hjärtat av den katalanska landsbygden. Denna kollektion med 6 mönster är en visuell tolkning av vinhusets stolthet – rödvinet Anima de Raimat – utifrån våra 5 sinnen.

 

Se hela kollektionen här 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2017-02-02 Ny kollektion #8 Storytime


Design för de som är unga i sinnet 


En sagobok är en nyckel till en annan värld – där tapet smakar choklad och där flaskor märkta med 'drick mig' kan vara början på ett förbluffande äventyr. I kollektionen Storytime finns teman och motiv inspirerade av klassiska och samtida sagor, framställda i 22 förtrollande mönster. Fantasins rike har ingen åldersgräns och med den här kollektionen skapas förutsättningar för lekfullhet och magi i alla rum, oavsett vilken ålder de har som bor där.

 

För att se hela kollektionsboken, klicka här

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2016-09-05 Ny kollektion #7 Curious


 

Fototapeter för den nyfikne upptäckaren 


Rebel Walls fortsätter arbetet med att se på inredning med nya ögon. I kollektionen Curious riktas blicken mot det obskyra, avvikande, utrymda och övergivna.

 

Johanna Ek, Designansvarig på Rebel Walls säger:

 

Vi uppmanar till nyfikenhet, att stanna upp och titta en gång till. Bortom första anblicken kan något extraordinärt dölja sig. Det som en gång var nytt och uniformt har med tiden blivit sällsamt och unikt. Ta steget närmare och finn skönhet i det udda, slitna och egendomliga!

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2016-01-22 Ny kollektion #6 Passion


Skaffa ett rum... För din passion! 


”Passion” är en ivrig tapetkollektion med tveklöst modiga mönster som tar plats och uppmuntrar dig att göra detsamma. Tio fiktiva entusiaster, alla med sitt eget hobbyrum för skapande, rekreation – eller båda, guidar er runt i en totalt oängslig mönsterkavalkad. Behovet av ett eget rum symboliseras genomgående av ett enkelt skrivbord i björk – tapetval och rekvisita skiljer sig därefter markant.

 

För att se hela kollektionsboken, klicka här 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2015-04-23 Ny kollektion #5 Maps


TAPETSERA HELA VÄRLDEN - ELLER VÄL VALDA DELAR AV DEN  


"En karta på väggen engagerar och manar till nya samtal och perspektiv. ”Här bor vi, här har vi varit, hit vill jag resa” För att hitta en bredd på kollektionen har designstudion arbetat med motsatspar. Historiskt möter nyskapat, globalt möter lokalt, himmel och hav finns representerat, liksom stad och landsbygd", säger Irene Gimmersta, Creative Director på Rebel Walls. 

 

För att se hela kollektionsboken, klicka här

 

Läs mer om Your Street, en karttapet över valfritt område.

 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2015-01-21 Ny kollektion #4 Spectrum


Grafiskt och färgstarkt för det personliga hemmet 


"Vi ville skapa en grafisk och färgstark kollektion där det fanns något även för den som inte ens gillar tapeter! Spectrum är med sitt grafiska uttryck och färgstarka mönster ett fint komplement till våra två tidigare kollektioner; Frontage med sina stilrena ytor och Greenhouse med ett blommigt och frodigt tema", säger Irene Gimmersta, Creative Director på Rebel Walls. 

 

För att se hela kollektionsboken, klicka här

 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2014-09-01 Ny kollektion #3 Greenhouse


Romantiska tapeter som blomstrar på väggarna 


Kollektionen Greenhouse är en hyllning till naturens kraft och mångfald. Till ogräsen som vägrar ge upp, maskrosorna som växer genom asfalten och taggiga rosenbuskar som inte låter sig tuktas. Bland de totalt 32 unika tapetmönster hittar vi blomstrande järngrindar, handmålade törnrosor och blommiga träplank. 

 

För att se hela kollektionsboken, klicka här 

 

 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2014-03-10 Rebel Walls lanserar Designers Forum


En samlingsplats där formgivare från olika delar av världen presenterar sin tolkning av tapetdesign. 


"I det här projektet släpper vi på kontrollen och fokuserar på att ge kreatörer utrymme att uttrycka sitt eget specifika formspråk", berättar Irene Gimmersta, Creative Director på Rebel Walls.

 

Målsättningen hos Rebel Walls har sedan starten varit att skapa oväntade tapeter och att tänka utanför ramarna. Att öppna upp för samarbeten har därför varit ett naturligt steg. 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2013-12-01 Ny kollektion #2 Frontage


Rebel Walls skapar rätta bakgrundsscenografin till hemmet 


 Kollektionen Frontage (”fasad” på svenska) handlar om struktur, yta och patina. Tapeterna skräddarsys efter kundens önskemål både vad gäller mått och design.

 

 "Vi ser ett ökat behov av att skaffa unika tapeter till inredningen och får ofta förfrågningar på tapeter i liten upplaga.

Med kollektionen Frontage hoppas vi kunna hjälpa en bredare målgrupp att hitta sin favorittapet", förklarar ägarparet

Irene och Christofer, tredje generationen i tapetfamiljen Gimmersta.

 

För att se hela kollektionsboken, klicka här 

 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2013-03-08 Kollektion #1 är lanserad


SVENSKA TAPETMÄRKET REBEL WALLS TÄNKER NYTT 


"Med Rebel Walls ville vi skapa något nytt och tänka utanför ramarna.

 

Vi ser ett ökat behov av att skaffa unika tapeter till inredningen. Inte sällan har vi fått förfrågningar på smala, unika tapeter som t.ex. neonfärgade pepitarutor i liten upplaga. Nu kan vi hjälpa Sverige med roliga, fantasifulla och unika tapeter", förklarar ägarparet Irene och Christofer, tredje generationen i tapetfamiljen Gimmersta.

 

För att se hela kollektionsboken, klicka här 

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)

2012-12-11 En ny Rebel är på väg att födas


Följ lanseringen av nya tapetföretaget Rebel Walls! 


Rebel Walls tar er med bakom kulisserna redan från starten. På pre-launch bloggen kan ni se hur varumärket tar form, hur fabriken byggs upp och hur tapetmönstren designas.

 

 Så här säger Irene och Christofer Gimmersta själva om det nya tapetvarumärket: "Att vara rebell är inget självändamål utan snarare ett måste. När man önskar sig det som inte ännu existerar får man att skapa det själv. Vi har valt att samla vår erfarenhet i ett nytt tapetföretag som tänker utanför ramarna och ger dig verktygen att förändra din omgivning på dina villkor".

 
Högupplösta bilder
Pressmeddelande (PDF)
 
 
Pressansvarig Rebel Walls
Presskontakt

Hanna Bondesson
+46 33 20 80 13

hanna@rebelwalls.com

 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge