Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

Vår Historia

Vi som är grundarna till Rebel Walls heter Irene och Christofer. Vi har tapeter i blodet och älskar att klä väggar med personlighet. Det är svårt att veta hur vi ska börja berätta vår historia. Den börjar någonstans mellan morfar Folke som springpojke på Rudells Färg i Borås år 1924 och vår gemensamma resa som startade redan i skolbänken 1995. 

Vårt tapetäventyr började i djupaste Småland på Nässjö Tapetfabrik där vi lärde oss älska lukten av nyproducerade tapeter. Vikten av distribution lärde vi oss på Tapetterminalen och utmaningarna med eget företagande lärde vi oss på Mr Perswall som vi startade 2006. Vi var först ut i Sverige med ett webb-koncept för att sälja fototapeter och tog det word wide innan det förvärvades av Eco-Boråstapeter. Efter 3 år började entreprenörskapet återigen kalla på oss och vi kände oss redo för nya äventyr. 

Resan fortsatte med en vision om att starta ett mänskligt företag som tänker långsiktigt och tar ansvar för helheten. Ett flexibelt arbetssätt, starkt team och en design som talar till människors vilja att förändra sin omgivning var grunden till idén om Rebel Walls.

Titta gärna på alla våra mönster eller läs mer på bloggen om familjehistorien, hur Rebel Walls startade och om våra drömmar, kärlek och tapeter.
Vår Historia

Morfar Folke tar studenten och börjar på Rudells Färg, Borås 1924.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge