Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
En färgstark väggbukett av ranunkler som aldrig kommer att vissna
Ta ett naturligt steg. Med vår tapet "skogsstig" kan du gå hur långt som helst
Skapa djup i rummet och glid sakta in mot Triumfbågen i skymningen
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

PHOTOTAPET

Skapa ett trevligare och mysigare hem med en phototapet från Rebel Walls

Phototapet med vackra, kreativa eller spännande motiv som får ditt hem mer harmoniskt och mysigare. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur du vill inreda ditt hem med hjälp av vår phototapet. Somna in i lummiga skogsmiljöer, ät middag i vackra naturmiljöer eller varför inte koppla av i en härlig strandmiljö. Oavsett vad man är för typ av person så har vi motiven som förgyller ens vardag med mindre stress och mer avkoppling. Visste du att vi först uppfattar färger i bilder som sedan påverkar oss när vi granskar motivet på bilden. Rätt färger och motiv har en positiv påverkan på vår hälsa.

Phototapet


 

Upptäck de positiva fördelarna med att använda vår phototapet

Vi har under mycket lång tid kunnat använda oss av färgade och mönstrade tapeter när vi inreder våra hem. Redan under 1600-talet började man använda sig av mönstrade tapeter. Men det är först nu de senaste 10 åren som vi har haft tillgång till att tapetsera våra hem med en phototapet. En photo tapet är en tapet där man har tryckt en heltäckande bild som täcker hela väggen. Denna teknik har gjort det möjligt för oss att kunna erbjuda ett obegränsat urval med motiv till de personer som vill ha en spännande och mer levande miljö hemma.

Vi har ett stort sortiment av fototapeter inom de allra flesta områden. Vackra skogar, bedårande natur eller levande städer är några av de motiv vi erbjuder idag. Det finns inga begränsningar på vilka motiv som kan användas utan vi kan även trycka upp egendesignade fototapeter utifrån egna semesterbilder eller bilder som man hittar i vår bildbank. Vi har ett stort urval av tapeter i vårt sortiment och några av de mest populäraste fototapeterna just nu finner man på sidan designtapeter. Vi kan detta med fototapeter och har lång erfarenhet bakom oss. Läs mer om vår vision.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge