Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET - RANDIGA TAPETER

Randiga tapeter – tidlöst mönster i nya format


Randigt är i trend sedan urminnes tider. I vävstolens barndom var randigt det första mönstret den klarade av. Det är ett mönster som kan ta på sig både huvud- och birollen och alltid göra ett bra jobb. Randiga tapeter är ett medel vi använt oss av sedan lång tid tillbaka för att skapa trevnad i våra hem.

En smårandig tapet i knalliga färger bakom ett enkelt, modernt skrivbord ger värme och karaktär, och en bredrandig fond på tvären på sovrumsväggen sätter tonen för hela rummet. Randiga tapeter med olika ytbehandling och färger är en oändlig källa till variation, det märker du när du tittar igenom vårt sortiment.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Randiga tapeter – experimentlusta och lek med ytorRandiga tapeter kan du med fördel matcha med andra mönster och färger i ett rum och på så sätt skapa en enhet. Randiga tapeter blir stommen i rummet, den som bär upp och framhäver de andra inslagen. Rebel Walls tar steget längre med randiga tapeter och experimenterar inte bara med mönster, utan även med strukturer. Vi har tapeter som ger intrycket av att vara gjorda av målade träribbor och vi har andra som med vacker effekt kombinerar vintagemönster med slitna träplankor. Ruffa ytor och skickligt effektmakeri är kännetecknande för våra randiga tapeter.

När du letar efter någonting specifikt kan sök bild i bildbank efter randiga tapeter säkert hjälpa dig på vägen. Du väljer en bild från våra externa bildbanker och vi gör tapet av den efter dina angivelser. Tycker du om mönstret i en av våra designtapeter, men inte färgnyanserna? Då ska du ta kontakt med våra designtjänster, som anpassar tapeten efter din smak. Hit ska du också vända dig om du har en egen idé om ett mönster som du vill ha omsatt i tapet. Allt är möjligt hos Rebel Walls.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge