Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET RUTIG TAPET

Rutig tapet – variation i det oändliga


Rutiga tapeter är alltid i trend. Det har de varit i många århundraden och det kommer de nog alltid att förbli. En rutig tapet kan ge intrycket av att vara ett stelbent och klassiskt val, men det är egentligen inte alls fallet. Själva mönsterprincipen, linjer som korsar varandra och på så sätt bildar rutor i hålrummen, är flexibelt och förändringsbart i det oändliga.

Prova en harlequin tapet i vardagsrummet. De lutande rutorna gnistrar i starka, djupa färger och tapeten verkar nästan lösgöra sig från väggen, så mycket rörelse är det i mönstret. Sätt upp en annan rutig tapet, kakeltapet, i köket och njut av den lekfulla, oregelbundna kompositionen som lättar upp hela rummet.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Rutig tapet – en klassiker med symbolvärde


För många grupper har ett visst slags rutmönster ett högt symbolvärde som är förankrat både i historia och klasstillhörighet. Skottarnas berömda kiltar är vävda i ett rutigt mönster som kallas “Tartan“ och vid något tillfälle förvandlades dessa från vardagsplagg till en symbol för skottarnas frihetskamp mot engelsmännen. Modefirman Burberry använder fortfarande ett klassiskt rutmönster som kännetecknande för märket, och röd- och vitrutiga dukar på franska bistrobord känner vi alla till. När du riktar blickarna mot andra kultursfärer hittar du rutor lite varstans och om du tar en närmare titt på de mönster du har framför ögonen så kan du upptäcka okonventionella rutformer även i dem. Rutig tapet är visserligen ett välbekant inslag, men vi ställer begreppen på huvudet och gör modern design av den.

Det är med vårt välsorterade, formsäkra sortiment av designtapeter som vi gjort oss ett namn. Ta dig gott om tid att titta igenom våra kollektioner, där finner du många pärlor. Förutom vår egen design erbjuder vi dig tjänsten Sök fototapet i Bildbank. Här länkar vi dig till externa bildbanker där du själv letar fram den bild du vill att vi ska skapa en tapet av.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge