Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET SOVRUMSTAPETER

Med våra tapeter kan du sova gott och öka ditt välbefinnande i ditt sovrum.


Sömn är oerhört viktigt för vårt välbefinnande i ditt sovrum. En god sömn gör att vår hjärna fungerar på topp och att vi kan koncentrera oss och tänka klart. En god sömn ger också kroppen möjlighet att vila och repareras, vilket minskar risken för att bli sjuk och gör vår kropp starkare och uthålligare. En god sömn gör dessutom att vi blir mindre stressade och lyckligare. Inred ditt sovrum med en sagolikt skön säng, välj en rofylld tapet till ditt sovrum och en dämpad belysning. Rensa sedan bort allt onödigt och skapa en lugn plats i ditt sovrum där du kan finna vila och en riktigt god sömn med härliga tapeter.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Skapa ett rofyllt och unikt sovrum med tapeter


Är det en viss färg som har en lugnande inverkan på dig, eller har du ett favoritmotiv som gör att du kan slappna av? I ett sovrum är det extra viktigt att välja de rätta färgerna och tänka efter vad som gör att du känner dig till freds. Rätt kombination gör att du får en rofylld och lugn atmosfär med rätt tapeter. Med tapeter till ditt sovrum är det lätt att hitta denna kombination och du kan skapa ett helt unikt sovrum där du verkligen kan känna lugn och ro med hjälp av dina tapeter.

Att skapa en lugn atmosfär och att inreda ditt hem ska vara roligt och aldrig öka din stressnivå. Med en tapet till ditt sovrum från Rebel Walls blir även uppsättningen rofylld om du följer vår enkla uppsättningsanvisning. När dina tapeter pryder sovrumsväggen speglar den din personlighet och det du uppskattar för att skapa lugn och ro. För att göra din tapeter unik i ditt sovrum och helt och hållet anpassad efter dig och din personlighet rekommenderar vi dig att använda våra designtjänster där vi hjälper dig att anpassa tapeter i ditt sovrum helt efter ditt tycke och smak.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge