Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
Skapa en riktig bakgata med storstadskaraktär i ditt hem. Här graffiti på en vit tegelvägg.
Svårt att välja mellan betong och tegel? Här finns en perfekt kombination av båda.
Skapa en ruff känsla med en fototapet av tegel.

Tegeltapet

Personifiera ditt hem med en tegeltapet

Med en tegeltapet kan du få en robust och lite ruff vägg hemma utan att behöva göra allt jobb med att mura upp en vägg med tegel. Du sätter helt enkelt bara upp en tegeltapet som har ett verklighetstroget intryck av att vara riktigt tegel, man måste gå fram och känna på väggen för att förstå att det faktiskt är en tapet.

Gillar du industrialismen så passar en tegeltapet riktigt bra då den ger det ruffa intrycket av hårda slitstarka ytor. Med denna tegeltapet så kommer du få ett unikt hem som inte liknar alla andras, sätt din personliga prägel på hemmet med en tegeltapet.

Tegeltapet


 

En snygg tegeltapet för ett unikt hem

Teglet i tapeten får dig att tänka på loftslägenheterna i USA, där ståltrappor blandas med tegel. Det blir en riktigt harmoniskt och snygg kombination. Teglet ger djup och känsla av riktigt rustika och stabila väggar där man kan känna sig trygg. Den olika kombinationen av tegeltapeter vi har så finns de något som kan falla alla i smaken, kanske vill du ha en putsad vägg där det lossnat lite så det går att se teglet bakomför eller bara en klassisk helvägg med rött tegel.

Våra snygga och mycket uppskattade tapeter har flera olika motiv och designer för att kunna passa in i alla olika stilar. Tegel kanske inte är något för dig som är en friluftsmänniska då vill du kanske ha lite natur faller dig mer i smaken. Är du tvärtemot och gillar storstadspulsen och vill se siluetter av skyskrapor om kvällar mer än stjärnor. Då ska du titta på våra tapeter med olika citymotiv. När du handlar online i vår webshop så ingår det fri frakt men även lim gratis. Så du kan sätta upp din nya tegeltapet så fort du fått den levererad.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge