Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

STORA TRENDDAGEN 2014

Inspiration, intervjuer och tapeter från Stora Trenddagen

 

Hotel Des Ventes

Postern som deltagarna på Stora Trenddagen hittar i sin goodiebag är en del av vår tapetkollektion Frontage. Bortsett från att posterns motiv är betydligt mindre än normalt är den egentligen en tapet. Tryckt hos oss i Borås på samma sätt och med samma papper som våra andra tapeter. 

Just den här tapeten heter Hotel Des Ventes. Vi hittade originalen till den och dess systertapeter Hotel Hachette, Mairie och Architect undangömda i en låda på ett litet antikvariat i Barcelona. Ritningarna som föreställer olika fasader och byggnader kommer ursprungligen från en arkitektfirma i Paris.

Originalen ritades 1872 och flera av byggnaderna kan du fortfarande se på Paris gator. Mairie är till exempel fortfarande kommunhus i Paris fjärde distriktet. (Du kan till och med se det på Google Maps gatuvy.) Vi har gjort tapeterna i två versioner, vintage som ser ut som de gulnade originalen och en mer stilren svartvit.

Intervjuer och bilder från Stora Trenddagen

Är du nyfiken på vad som inspirerar de andra deltagande företagen? Eller vad alla designers gillade mest med Trenddagen? 

Kolla då in vår blogg. Där samlar vi bilder, intervjuer med Panduros Trendchef Ann-Charlotte Hallberg, formgivaren Kristina Stark och annat roligt från dagen. I bloggen hittar du faktiskt även lite hemma hos bilder på Stefan Nilssons egendesignade Rebel Walls-tapet. 

Våra deltagande tapeter

Gillade du tapeterna på Stora Trenddagen? Gå vidare till deras produktsidor så får du veta mer. 

Från vår första tapetkollektion Panorama kom Blackboard och Fairy Forest. Tapeterna Marble Tiles och Patinated Diamonds kommer från vår senaste kollektion Frontage. 
 
Fototapet Hotel Des Ventes
 

Stefan Nilssons Trendrapport 2014

Den som inte har fått nog av Stefan Nilssons trendspaning kan sätta tänderna i hans Trendrapport 2014. Där hittar du några av de ämnen som nämnts under dagen men även lite andra trender som är på uppgång.

Stefan är som bekant alltid är på jakt efter nya inspirerande trender har sammanställt några det nya året viktigaste influenser.  Bland annat lyfter han ordet "tillsammans" som en av de tongivande tankarna. Han kikar också närmare på färger och tipsar om 10 trender som fortfarande håller i sig. 

Skriver du om eller jobbar du med inredning?

På vår press-sida hittar du fler interiörbilder, information om oss och våra tapeter.

Är du nyfiken på våra kommande kollektioner? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du information om när vi släpper nya designer. Glöm heller inte att följa oss på Facebook, Pinterest eller Instagram där vi delar med oss av inredningsinspiration och ny design. 

 
Trendrapport 2014
 

Vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudanden.
 
Facebook
Instagram
Pinterest
E-mail
 

Tapeter med 1800-talsarkitektur

Hotel Des Ventes 
Fototapet Hotel Des Ventes
Mairie
Fototapet Mairie
Hotel Hachette
Fototapet Hotel Hachette
 
Architect
Fototapet Architect
Mer interiörbilder hittar du på vår press-sida eller på taperternas respektive sidor. 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge