Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

GRAFISKA FÄRGER

Svartvita tapeter – skärpa och elegans för ditt hem


Svart-vitt är en klassiker i många sammanhang. Inom film är det numera ett stilval, men en gång på tiden fanns det inga andra möjligheter än att göra film i svart-vitt. Det är elegansen och skärpan som gör svartvita tapeter till attraktiva inredningsdetaljer. En sinnrikt formad grind i smidesjärn bakom sänggaveln förvandlar din ospektakulära säng till en unik möbel. Ett handmålat akvarellmönster ihopvävd till graderad tapet pryder väggen bakom din soffa och vips känns hela rummet extra ombonat. Svartvita tapeter täcker hela bandbredden av nyanserna från vitt över grått till svart och skapar djup och spänning i ditt hem.
Är Grafiska färger inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Grafiska färger
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

svartvita tapeter – spänningen i motsatsen


Inom mode och design är svart-vitt en ständigt återkommande kombination och källa till oändliga mängder mönster och möbler. Svart-vitt bär ett spår av nostalgi med sig, som får föremålens förgängliga skönhet att träda fram. Det vilar någonting filmiskt över en svart-vit bild, kanske för att den ligger en bit bort från vår färgsatta realitet, och kanske för att välkända objekt omsatta i svart-vitt blir klarare när de blir fråntagna sin vanliga färg och framträder i den här tydliga formen. I sagornas och teaterns värld är svart ofta en elak och vit en god kraft. I balettens Svansjön har den godtrogna, snälla, vita svanen en fiende i den elaka, beräknande, svarta svanen. Ligger fascinationen för svartvita tapeter i den här motsättningen? Det kan vi inte svara på, men så mycket kan vi säga, att svartvita tapeter på dina väggar är ett inslag som aldrig blir tråkigt.

Visste du om att du kan göra fototapet från egen bild? Med några musklick laddar du upp, anpassar och beställer din unika tapet. Innan du sätter upp den ska du läsa igenom vår uppsättningsanvisning så att du går metodiskt till väga och gör ett bra jobb.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge