Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

HABANEROFÄRGER

Skapa en mer stimulerande miljö hemma med våra röda tapeter


Röda tapeter tillhör kategorin tapeter med varma färger, precis som gula tapeter, och upplevs vara mer stimulerande och aktiverande än kalla färger som bland annat innehåller gröna och blåa färger. De varma färgerna som finns i våra röda tapeter sägs vara upphov till att man känner sig mer aktiv och energisk. Att välja en röd tapet för sitt hem innebär att man har en bra grund för att skapa en mer levande inredning. Visste du att vi påverkas av färger och att färgen rött förknippas med bland annat passion, romantik, energi, impulsivitet, styrka och kärlek.
Är Habanerofärger inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Habanerofärger
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Skapa romantiska och passionerade rum hemma med röda tapeter


Det är inte av en slump som man ofta väljer röda tapeter till exempelvis sitt sovrum. Rött förknippas med kärlek och vi sägs få mer kraft och energi av att vistas i rum med röda färger. När man väljer färg till sina tapeter finns det en enorm massa olika nyanser att välja mellan och utöver det så kan dessa nyanser även varieras i oändlighet med hjälp av olika mönster. Våra tapeter har perfekt matchning när det gäller olika färger och mönster vilket gör att de inte uppstår störande element i våra tapeter.

Utöver röda tapeter så kan vi även erbjuda tapeter i exakt vilken färg som helst. Ofta brukar de varma färgerna röd eller gul vara en bra grundfärg i tapeterna som sedan bryts av med olika mönster i matchande färger. Oavsett om man väljer enfärgade tapeter, mönstrade tapeter eller våra fototapeter med olika motiv så ger våra tapeter en perfekt färgåtergivning och har en lång livslängd. För den som önskar lite mer liv i sina tapeter kan vi rekommendera våra tapeter i regnbågsfärger. Om man vill få lite mer inspiration vid val av tapeter kanske ett besök i vår blogg kan hjälpa till. Besök The Rebel Blog.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge