Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

JORDFÄRGER

Beige tapet – ett spännande färgval


Beige är en komplex färg med många ansikten. Den finns i enormt många olika nyanser och ingår i en otrolig mängd olika material. I denna kollektion är bakgrundsfärgen till våra vintage-inspirerade, grafiska tryck en beige nyans med gult i, som sätter en nostalgisk ton i ditt vardagsrum. Träplattorna med metallram har beige nyanser både åt det grå och det gula hållet – med en mediabänk i modern design framför kommer både bild och möbel helt till sin rätt. För att ge din hall djup och spänning är en beige tapet bestående av romber i både beige och sepia rätt val att göra.
Är Jordfärger inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Jordfärger
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Beige tapet – en mångsidig skönhet


Visst är det så att färger har olika karaktärer. Det är känslan en färg utlöser när vi ser på den som bestämmer vilken karaktär den tillskrivs och ofta stämmer det, men ibland blir det fel. Beige används ofta i sammanhang med någonting som är långtråkigt, konformt och allmänt ospännande, men det gör inte färgen rättvis. Beige yttrar sig i en stor mängd nyanser som har olika namn och historik. Khaki är en av dem, ecru en annan och cosmic latte en tredje – de är alla vitt skilda och igenkännbara, men likaväl beige. Spännande är att det är en mycket svår färg att återge för färgtryck i CMYK-teknik, då den kräver ytterst små mängder färg från varje färgkomponent. Beige tapet speglar färgens mångsidighet och skönhet.

Känner du till våra designtjänster? Här kan du få hjälp att göra tapet av en egen mönsteridé, eller anpassa en av våra designtapeter efter eget tycke och smak. Av ett älskat digitalfoto kan du göra fototapet från egen bild hos oss. Med några musklick har du laddat upp, anpassat och beställt, och får en unik, fantastisk tapet till ditt hem.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge