Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

METALLFÄRGER

Orange, brunt,grått, blått och rostigt. Uttrycksfull färg för hemmet


Orange är pumpans, saffranets, morotens och apelsinens färg. Det är också höstens färg och en färg med stor betydelse för många religioner. En människa klädd i orange uppfattas som utåtriktad och impulsiv, och en orange krydda är stark eller smakrik. Metallfärger kan vara allt från en solnedgångs varma ljussättning, över en abstrakt bild i oljemålningskänsla, till en vägg av rostiga metallplattor. Sätt ett matsalsbord i modern design framför en tapet i metall och rummet behöver ingenting mer än stolar att sitta på. En läcker tapet för vintage-fans är en samling handgjorda trälådor, utmärkt i en hall som behöver en accent, eller omslagen av vintage-böcker - den perfekta matchen till ett enkelt skrivbord.
Är Metallfärger inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Metallfärger
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Orange tapet – apelsinen som gav orange ett namn


I historien finns det många länkar till orange. Namnet myntades i slutet av 1400-talet när spanska och portugisiska handelsmän förde in de första apelsinträden från Asien till Europa. Det ursprungliga namnet för frukten förändrades undan för undan till engelskans “orange“. Färgen frukten hade var densamma som den som tidigare kallats gul-röd, och därför fick även färgen det namn som nu frukten hade. För impressionisterna i Frankrike i slutet av 1800-talet var orange en oerhört viktig färg, som gav ett starkt färginslag i måleriet. Rebel Walls tapeter i metallfärger innehåller bilder från måleri och foto, industri, natur och turistiska sevärdheter. Materialen sträcker sig från skogens höstlöv till snidade trärutor. Den här kollektionen håller verkligen spänningen så titta och njut.

Till våra posters valde vi ut några av våra bästa tapetmönster och gjorde en snygg, stilren kollektion. Upphängning medföljer, men du kan också rama in dem. Om du har frågor rörande leveranstid och frakt får du dem besvarade på vår hemsida. När du beställer tapet av oss tillverkar vi den redan nästa dag, så inom kort har du den hemma och kan sätta upp den.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge