Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

REGNBÅGSFÄRGER

Symbolladdat grepp på tapeter


“Somewhere over the rainbow, skies are blue and the dreams that you dare to dream really do come through“, sjunger Judy Garland i filmen Trollkarlen från Oz och skådar upp mot himlen. Regnbågen symboliserar hoppet om att allt det vi drömmer om ska bli verklighet. Om hoppet är färgglatt är en tolkningsfråga, men våra tapeter i regnbågsfärger är det definitivt. Prova vågor i regnbågsfärger med svarta accenter till ditt strama matsalsbord, det blir en match där både bord och tapet kommer till sin rätt. Slitna, ojämna ränder i mättade färger passar till skrivbordet i arbetsrummet, och en vägg av olikfärgade träribbor blir en fin inramning till din bekväma myssoffa.
Är Regnbågsfärger inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Regnbågsfärger
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Regnbågsfärger – fascinerande ögonfröjd


Färger är härligt och regnbågsfärger ännu härligare. Flaggor i regnbågens färger används både som symbol i fredrörelsen, och som symbol för respekt och tolerans för HBTQ-rörelsen. Det är en stark symbol för vi vet alla vad en regnbåge är och har upplevt känslan av mirakel när vi sett en regnbåge sträcka sig över himlen just efter det regnat. Regnbågen är ett optiskt och meteorologiskt fenomen som uppkommer när solen lyser på nedfallande regn. Du kan bara se regnbågen om solen befinner sig bakom dig och ligger lågt och helst ska halva himlen fortfarande vara täckt av regnmoln, så det blir inte så ofta som omständigheterna stämmer för att regnbågen ska dyka upp. Just det sällsynta gör fenomenet ännu mer fascinerande och det är just det som är tjusningen med tapeter i regnbågsfärger. Alla dessa färger ser vi sällan samtidigt och det får en alldeles särskild effekt på oss att uppleva dem samlade.

Om du letar efter ett visst motiv ska du välja sök fototapet i Bildbank där du hittar bilder från externa bildbanker. Du kan även göra fototapet från egen bild. Med några få musklick har du skapat din unika tapet.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge