Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

SKOGSFÄRGER

Grön tapet – lugnets färg på väggarna


Grönt sägs vara en färg som ger lugn och harmoni. Vi associerar färgen med det naturliga, eftersom det är naturens huvudsakliga färg, och visst finns det få saker som är så lugnande, som att ligga under ett träd och titta upp i det gröna lövverket som sträcker sig mot himlen. Plocka in en vägg med sagoskog i sovrummet och njut av sammanspelet mellan modern design och månghundraåriga träd. En både grön tapet och brun tapet täckt av blommor i vackra nyanser blir pricken över i:et bakom den nyförvärvade vita designsoffan, och en uppförstorad ranka av en sirlig, blommande växt mot vit bakgrund på väggen i hallen ger rummet en trivsam touche.
Är Skogsfärger inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Skogsfärger
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Gröna och bruna tapeter med motiv som skapar trivsel


Grönt symboliserar trygghet och fräschör och är en passande färg för nästan alla rum. Grön tapet omfattar många motiv som hämtats direkt från stämningsfulla naturscener. Andra mönster är naturscenarion som skapats av designerhand, som utsnitt ur toiler som vi fogat ihop efter eget huvud, eller gamla tapetmönster som vi gjort ny design av. Även bruna tapeter sällar sig till den här kollektionen, för brunt och grönt går hand i hand ute i naturen. En grön tapet kan också helt enkelt bara innehålla grönt som huvudfärg, och en brun tapet brunt, utan att en direkt länk till naturen behöver finnas. Kollektionen visar skönheten i det enkla i den här naturnära färgen och ja, vi tror absolut att harmonin sprider sig i rum med gröna tapeter.

Känner du till våra posters? Det är ett urval av våra bästa tapetmönster i posterformat som vi levererar med snygg upphängning. Om du har en bestämd idé om en bild för en tapet så ska du försöka med sök fototapet i Bildbank som länkar dig till externa bildbanker där miljontals bilder står till förfogande.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge